Selçuklu Kıbrıs’a hazır

Hentbol 1. Ligi D Grubunda Play-Off mücadelesi yapan Selçuklu Belediyespor, evinde oynayacağı Güney Kıbrıs Beşparmak maçı hazırlıklarını tamamlıyor. Temsilcimizin tek hedefi kazanmak
Türkiye Erkekler Hentbol 1. Ligi D Grubunda Play-Off mücadelesi yapan Selçuklu Belediyespor, yarın evinde oynayacağı Güney Kıbrıs Beşparmak maçı hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Rakiplerini yenmekten başka düşünceleri bulunmadığını belirten mavi-beyazlı takımın baş antrenörü ve Hentbol İl Temsilcisi Hasan Bakar, “Geçtiğimiz hafta deplasmanda aldığımız Niğde mağlubiyetini evimizde oynayacağımız Beşparmak maçında telafi etmek istiyoruz. Şanssız sonuçlar aldık ve Play-Off şansımızı zora soktuk. Ne var ki, bu şans tamamen kaybolmuş değil. İyi oynuyor ama, sonuca gidemiyoruz. Rakibimiz de bundan önce yenildiğimiz takımlar kadar güçlü. Şartlar ne olursa olsun kazanmak istiyoruz, çünkü bundan böyle puan kaybına tahammülümüz olmadığını biliyoruz. Hazırlıklarımızı buna göre yaptık. Taraftarlarımızın da desteğiyle kazanıp, Play-Off iddiamızı devam ettirmekten başka düşüncemiz bulunmuyor. Genç oyuncularımız, bunu başaracak güçte. Selçuklu Belediyespor, bu sezon olmasa bile gelecek sezon mutlaka Süper Lig’e yükselecektir” dedi. Selçuklu Belediyespor’un yarın Güney Kıbrıs Beşparmak Spor Kulübü ile yapacağı hentbol müsabakası saat 18.00’de başlayacak. Mavi-beyazlı takımda sakatlığı devam eden Zeyd’in dışında eksik bulunmadığı açıklandı.
BASKETBOLCULAR PLAY-OFF HEDEFLİYOR
Sezonun ilk yarısını lider tamamlayan Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi a Grubu ve ligdeki tek temsilcimiz Selçuklu Belediyespor’un baş antrenörü yılların tecrübesi Recep Albay, “Bilindiği gibi sezona başlarken, iddialı olmaktan çok deneyim kazanmak istediğimizi söylemiştim. Oyuncularım maçları kazanmak adına büyük çaba gösterdi, kötü de oynasalar kazanıp ilk yarıyı lider bitirdik. Bu demek değildir ki, kesin olarak Play-Off oynarız. Temkinli olmak zorundayız, güçlü rakiplerimiz var ve her takım birbirini yenebilecek düzeyde. Çankırı Demirspor ile yapacağımız maçı önemsiyorum, ilk maçı kazanmış olsak bile sonuçta bu bir spor müsabakası. Neler olacağı önceden kestirilemez. Evimizde üst üste oynayacağımız dört maçlık bir seri vardı, bu serinin iki maçını kazandık. Kalan iki maçı da kazanıp iddiamızı sürdürmek isteriz. Ama dediğim gibi, temkinli ve tedbirli olacağız” dedi.
Selçuklu Belediyespor basketbol takımında hafif gribal enfeksiyonları bulunan birkaç oyuncunun tedavisinin sürdüğü, bu oyuncuların Çankırı Demirspor maçında oynayabileceği ve sakatlığı devam eden Ekrem dışında eksik bulunmadığı öğrenildi. Mavi-beyazlı takımın Çankırı Demirspor ile oynayacağı basketbol müsabakası rakip takımın isteği üzerine Pazar günü saat 13.00’e alındı.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri