Selçuklu kampa eksiksiz başlıyor

Yarın devre arası hazırlıklarının 2. etabının startını Antalya'da verecek olan Anadolu Selçukluspor'da kamp çalışmaları eksiksiz başlayacak. Yeşil-beyazlılar sakat futbolcuların dönüşü için çaba sarf edecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, yarın devre arası hazırlıklarının 2. etabına başlayacak. Yeşil-beyazlılar Antalya’nın Kundu bölgesinde bulunan Wow Kremlin Palace Otel’de yarın 2. yarı hazırlıkları için kampa girecek. Anadolu Selçukluspor'un devre arası kampı 14 Ocak’ta sona erecek. Antalya’da 11 gün sürecek ikinci yarı hazırlıklar kapsamında temsilcimiz hazırlık maçları yapmayı planlıyor.

Ligin lik yarısına iyi başlayan ancak son haftalarda galibiyete hasret kalarak zirve yarışından kopan yeşil-beyazlılar, kamp dönemi boyunca uzun süredir sakatlıkları devam eden futbolcuları yeniden lige kadar hazırlamanın hesaplarını yapıyor. Temsilcimizin Antalya kampına sakatlıkları devam eden Serbay Yağız, Kenan Karışık ve Rıdvan Sağlam da katılacak. Bu futbolcuların durumlarının iyi olduğu ve kamp dönemi boyunca lige kadar hazır duruma gelecekleri belirtildi. Ayrıca sakatlıktan kurtulan ve ilk etap çalışmalarında bulunan Abdullah Çoban, köprücük kemiğinin kırılması nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Yaser Hacımustafaoğlu'nun da kamp çerçevesinde eski sağlığına kavuşması bekleniyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan teknik adam Melüt Ataseven, ligin lik yarısında en büyük sıkıntılarının sakatlıklar olduğuna dikkat çekti. İkinci yarı aynı problemleri yaşamak istemediklerini ifade eden Ataseven; “Sakatlarımızın geri dönmesini ve ligin ikinci yarısına kadar hazır duruma gelmelerini bekliyoruz. Ne kadar çabuk kadroya girecek seviyeye gelirlerse bizim için o kadar iyi olur. Çünkü her futbolcumuz bizim için önemli. Sayı olarak yeterliyiz ancak takımda banko oynayacak isimlerimiz ise sınırlı.Yapmayı düşündüğümüz transgerler konusunda da bu durumu göz önünde bulunduracağız. Bir taraftan bünyemize ve kesemize uygun oyuncular almaya çalışırken diğer taraftan da bu isimlerin alternatif futbolcular olmasına dikkat edeceğiz” dedi.

Bir dğer taraftan da ara transfer dönaminin nasıl şekilleneceği konusunu kamp dönemi boyunca çözmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda yönetim kurulu çalışmalarına hız verdi. Teknik heyetin verdiği rapora göre harekete geçen yönetim kurulu, yeşil-beyazlı takıma bir forvet, bir orta saha ve takımın her iki kanadına da futbolcu kazandırmak için kollarını sıvadı. Ayrıca Anadolu Selçukluspor'un Konyaspor'un genç futbolcuları Muhammet Yürükuslu, Abdülkerim Bardakçı ve İsmail Güven'i renklerine bağlamak istediği gelen haberler arasında.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri