Selçuklu Kadın Kolları engellilerle buluştu

AKP Selçuklu Kadın Kolları Engelliler Haftası nedeniyle düzenlediği programda engelli öğrenciler ve aileleri ile bir araya geldi.
Programa AKP Konya Milletvekilleri Ayşe Türkmenoğlu, Ali Öztürk, İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Erdal, Selçuklu Kadın Kolları Başkanı Nurtuğ Çopur, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in eşi Fatma Akyürek, il yöneticileri, Selçuklu Kadın Kolları üyeleri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. Selçuklu Kadın Kolları Başkanı Nurtuğ Çopur, engellilerin toplumda farklı bir noktada ve değerde olduklarını belirterek; “AKP teşkilatları olarak halkla iç içe olmaya büyük önem veriyor ve bu noktada çalışmalar yapıyoruz. Engellilerimizi sosyal yaşama kazandırmak ve hayatlarını daha rahat bir şekilde geçirmelerini sağlamak toplumun bireyleri olarak hepimizin görevidir. Engelli çocuklarımızın toplumda yer bulması ve rahat yaşayabilmesi için herkesin destek olması gerekmektedir. Engelliler haftası nedeniyle böyle bir program düzenledik. Programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Programda engelli öğrencilerle sohbet eden milletvekilleri ve teşkilat yöneticileri ayrıca ailelerin sorunlarını dinledi. Programda katılımcılara yemek ikram edildi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri