Selçuklu judoda sevindi

Türkiye Judo Federasyonunun faaliyet programında yer alan Türkiye Judo Şampiyonası geçtiğimiz hafta sonu Erzurum da gerçekleştirildi.

Türkiye Judo Federasyonunun faaliyet programında yer alan Türkiye Judo Şampiyonası geçtiğimiz hafta sonu Erzurum da gerçekleştirildi. 78 ilden 600 sporcunun mücadele ettiği şampiyonaya Selçuklu Belediyesi 5 sporcu ile katıldı. 200 antrenör ve 200 yöneticinin yer aldığı büyük ilgi gören şampiyonada Selçuklu Belediyesi sporcusu Ali Söyler +100 kg da ikinci olarak camiaya büyük sevinç yaşattı.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı A. Ziya Yalçınkaya, "Kulüp olarak faaliyet gösterdiğimiz branşlarda sporcularımızın elde ettiği başarılı sonuçlar yönetim olarak bizi oldukça memnun ediyor. Branşlarımızın tamamına yakınında sporcularımız Türkiye çapında başarılı sonuçlara imza atıyor. Milli takımlara seçilen sporcularımızın ay-yıldızlı mayoyu giyerek kulübümüzü ve ülkemizi temsil etmesi ise bizler için ayrı bir gurur kaynağı. Judo takımımızda yer alan Ali Söyler'i Türkiye ikincisi olması ve milli takımlara seçilmesi nedeniyle bir kez daha tebrik ediyorum. Ayrıca judo antrenörümüz Abdülkadir Coşkun'a da bu başarının gelmesinde gösterdiği gayret nedeniyle teşekkür ediyor ve kutluyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri