Selçuklu Judo şampiyonaya hazırlanıyor

Selçuklu Judo Kulübü Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor

Selçuklu Judo Kulübü Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor.  Judo Federasyonunun 2011 yılı faaliyet programı dahilinde bulunan ve 7-12 temmuz tarihleri arasında Tekirdağ’da yapılacak olan Minikler Türkiye Şampiyonası ve Yıldızlar Lig müsabakalarına hazırlanan Selçuklu Judo kulübü başarılı sonuçlar almak istiyor.  Judocular çalışmalarını Atatürk Stadyumu içerisinde bulunan Judo Salonunda Muhammet Çelik nezaretinde sürdürüyor.

Çalışmalarla ilgili olarak bilgi veren antrenör Muhammet Çelik, “ Selçuklu Judo Kulübü olarak çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Önümüzde Minikler Türkiye Şampiyonası ve Yıldızlar lig müsabakaları var. 7-14 Temmuz tarihlerinde yapılacak yarışlara Selçuklu Judo Kulübü olarak bir bayan ve bir erkek takımı ile katılacağız. İnşallah buradan dereceler ve iyi sonuçlarla dönmek istiyoruz. Geçtiğimiz yıl miniklerde Türkiye şampiyonu olmuştuk bu yılda aynı şekilde iddialıyız. Sporcularımız milli takımlarda forma giyiyor. Buralara daha fazla sporcu göndermek için çalışıyoruz” diye konuştu.

Yaz spor okullarında çalışmalarına devam ettiğini dile getiren Çelik, “Judo branşındaki yaz spor okulları çalışmalarını sürdürüyor. Burada yetenekli gördüğümüz sporcuları lisanslandırarak kulüplerimize kazandırıyoruz. Konya’da judo branşını sevdirmek benimsetmek amacı ili çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor” dedi. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri