Selçuklu İstanbul seferine çıktı

Anadolu Selçukluspor yarın deplasmanda oynayacağı Sarıyer maçı için İstanbul’a gitti Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanarak devre arasına moralli girmenin hesaplarını yapıyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukluspor yarın deplasmanda ligin beraberlik kralı Sarıyer ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip devrenin bitimine 2 hafta kala Sarıyer maçını kazanarak evinde oynayacağı Gümüşhane maçına moralli çıkmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip kalan 2 maçın ilkini hafta sonu deplasmanda Sarıyer ile oynayacak. Yeşil-beyazlı ekip devrenin son maçında ise sahasında Gümüşhanespor ile karşılaşacak. Anadolu Selçukluspor bu iki maçı da kazanarak 6 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip bu iki maçtan galibiyetle ayrılmasa bile en az 4 puanı hedefliyor. Sarıyer ekibi ligde aldığı 11 beraberlikle dikkat çekiyor. Gümüşhanespor ise orta sıralarda vasatın üzerinde bir performans gösteriyor. karşılaşacağı Sarıyer ligde aldığı 11 galibiyetle dikkat çekiyor. İstanbul temsilcisi sahasında henüz yenilmedi. Mavi-beyazlı ekip iç sahada 7 maç oynadı. Sarıyer ekibi bu maçlarda 6 beraberlik 1 galibiyet alarak ilginç bir istatistiğe imza attı. Mavi-beyazlı ekip bu maçlarda rakibine 7 gol atıp 6 gol yedi.  Sarıyer ekibi Giresunspor ve Turgutluspor ile birlikte evinde yenilmeyen 3. takım durumunda

HAKEM  HALİL UMUT MELER

Spor Toto 2. Futbol  Ligi Beyaz Grupta 16 .Hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklaya göre, Konya Anadolu Selçukluspor İstanbul’da Yusuf Ziya Öniş stadyumunda Sarıyer ile oynayacağı maçı İzmir bölgesi Ulusal Hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını İzmir’den Sezgin Çınar ve  Sercan Ertemçöz yapacak.
Spor Toto 2. Futbol  Ligi Beyaz Grupta 16 .Hafta maçlarının programı şu şekilde.
13:30 Sarıyer   -

Konya Anadolu Selçukluspor :Halil Umut Meler, 13:30

Göztepe - Pendikspor İlkay Aydın, 13:30

Tokatspor – İnegölspor Nuri Karahançer, 13:30

Gümüşhanespor – Dardanelspor :Özer Özden, 13:30

Giresunspor - Hatayspor:Murat Orhan, 13:30

Kırklarelispor  - Turgutluspor: Tugay Kaan Numanoğlu, 13.30

Aydınspor 1923 – Gaziosmanpaşa :Deniz Kükrek, 13:30

Tarsus İdman Yurdu  - Çankırıspor :Mustafa Kürşad Filiz, 13:30

Kartalspor  - Yeni Malatyaspor :Emre Altun

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri