Selçuklu ikinci yarıda kaybetti

Türkiye Basketbol 3. liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı bu hafta kendi sahasında FMV Işık takımını konuk etti.

Türkiye Basketbol 3. liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı bu hafta kendi sahasında FMV Işık takımını konuk etti. Genç bir kadroya sahip olan rakibi karşısında maça iyi başlayan mavi beyazlılar ilk iki bölümü kendi kontrolü altında ve önde götürmesine rağmen 68-78'lik skorla maçı kazanan konuk takım oldu.

Selçuklu Belediyesi takımında İbrahim cezası, İlker ise hastalığı nedeniyle kadroya giremedi. Temsilcimiz FMV Işık karşısına Sait, Mustafa Ünlü, Barış, Onur ve Mete beşiyle çıktı. Rakibine karşı kısa sürede üstünlük yakalayan ve sayı üretmesine izin vermeyen mavi beyazlılar birinci çeyreği 20-13 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da aynı şekilde oynayan ev sahibi takım gerçekleştirdiği ataklarda ürettiği sayılarla açtığı farkı korumayı başardı ve maçın ilk yarısı 42-34 Selçuklu Belediyesi takımının üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçın ikinci yarısı başladığında çıktığı ataklarda sayı bulmakta zorlanan Selçuklu Belediyesi üçüncü çeyrekte aldığı teknik faullerle farkın kapanmasına engel olamadı. Hakemlerin kötü yönetiminden olumsuz etkilenen mavi beyazlı oyuncular istedikleri oyunu sahaya yansıtmakta zorlandı ve skor bir anda 50-55'e geldi. Toparlanma sinyalleri veren temsilcimiz kendi oyununu oynamaya başladı. Üçüncü çeyrek sonunda skoru 55-55 taşırken maçta dengeyi sağladı. Maçın son çeyreğinde bu defa Tahir'e teknik faul çalan hakemler bu kararıyla adeta Selçuklu Belediyesi takımının mağlubiyete gidişini hazırladı. Rakip takım elde ettiği avantajla skorda üstünlüğü tekrar ele alırken, Selçuklu Belediyesi ise adeta sahadan yok oldu. Hem setlerini uygulamakta hem de sayı üretmekte zorlanan temsilcimiz son dakikalarda rakibine teslim oldu ve 68-78'lik skorla maçın galibi FMV ışık takımı oldu.

Selçuklu Belediyesi takımı alınan bu sonuçla ligdeki ikinci yenilgisini almış oldu. Mavi beyazlılar önümüzdeki hafta sonunda İzmir de Bostanlıspor takımıyla mücadele edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri