Selçuklu hız kesmedi

Kadro kurma çalışmalarının startını veren ve geçtiğimiz gün 6 yeni transfer ile imza atan Anadolu Selçukluspor, iki futbolcuyu daha renklerine bağladı.

Kadro kurma çalışmalarının startını veren ve geçtiğimiz gün 6 yeni transfer ile imza atan Anadolu Selçukluspor, iki futbolcuyu daha renklerine bağladı. Yeşil-beyazlılar bir kaleci ve bir stoper ile anlaşma sağladı

 

2012-2013 futbol sezonunda TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor’da yeni sezon planlamasına devam ediyor. Öncelikle teknik heyeti belirleyen ardından Konyaspor’dan gelen futbolcularla yeni sezon ekibini kurmanın ilk adımlarını atan yeşil-beyazlılar, transferin ilk hamlesini 6 futbolcuya birden imza attırarak yaptı. Dün yaptığı futbolcu seçmeleri ile çalışmalarına devam eden yeşil-beyazlılar, iki yeni ismi daha renklerine bağladı.

Anadolu Selçukluspor, Bandırmaspor’un kalecisi Deniz Yıldırım’ı ve Çanakkale Dardanelspor’un stoperi Volkan Fındıklı ile sözleşme imzaladı. Yeşil-beyazlıların anlaşma sağladığı Deniz Yıldırım1988 Tokat Turhal doğumlu. Turhal Şekerspor’da futbola başlayan yıldırım ardından Tokatpor’a transfer oldu. 2009 yılında Bandırmaspor’a transfer olan Yıldırım. 3 sezon sonra temsilcimiz Anadolu Selçukluspor ile anlaşma sağladı. Volkan Fındıklı ise 1900 Muğla doğumlu. Marmaris Belediyespor’da futbol hayatına başlayan Volkan Fındıklı, 2009 yılında Konyaspor’a transfer oldu ve bir sezon sonra Çanakkale Dardanelspor’da forma terletti. Öte yandan yeşil-beyazlılar ile her konuna anlaştığından söz edilen Konyalı futbolcu Uğur Yanıkdemir, Tokatspor ile sözleşme imzaladı.

Alınan son iki isimle birlikte Anadolu Selçukluspor’un transferini yaptığı isim sayısı 8’e çıktı. Torku Konyaspor’dan gelen 4 futbolcu ile kadrosunu şekillendirmenin startını veren yeşil-beyazlılar, Sarayönü Belediyespor’dan 1986 Ilgın doğumlu forvet Tayyar Karadağ, Kastamonuspor’dan 1989 Ankara Gölbaşı doğumlu orta saha oyuncusu Serhat Mermer, Karsspor’dan 1990 Altındağ doğumlu defans oyuncusu Göktuğ Uzunoğlu, yine Karsspor’dan 1989 İstanbul Kadıköy doğumlu orta saha oyuncusu Ekrem Sütçü, Gebzespor’dan 1990 İstanbul Bakırköy doğumlu stoper Ümit Kocabaş ve Ankara Türk Telekom’dan 1992 Kütahya Tavşanlı doğumlu forvet Barlas Yener ile sözleşme imzaladı. 3 kaleci ve 21 futbolcu olmak üzere toplam 24 kişilik bir kadro oluşturmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda Rıfat Erdem, Ali Kireş, Abdullah Çoban, Abdulkerim Kılıç’ın Anadolu Selçukluspor’da forma giymesini kararlaştırılmıştı. Ayrıca yeşil-beyazlılarda Şekerspor’un kadrosundan da 5 isim bulunuyor. Temsilcimizde Ahmet Önay, Rıdvan Sağlam, Kenan Karışık, Can Akdemir ve Cihat Kocatürk’de forma giyecek.

Anadolu Selçukluspor’un teknik adamı Salih Eken, tamamen yeni futbolculardan kurulu bir kadro ile yeni sezonda mücadele edeceklerini söyledi. Arzu ettikleri futbolcu sayısına ulaşmak için transfere devam edeceklerinin altını çizen Eken; “En kısa zamanda transferi tamamlayıp yeni sezon çalışmalarını tam kadro olarak sürdürmek istiyoruz. Tamamen yeni sıfır bir kadro kuracağız. Ancak yaptığımız transferleri bünyemize ve yapımıza uygun bir şekilde yapmaya özen gösterdik. Yaşayacağımız uyum sürecini bu nedenle en kısa sürede atlatacağımıza ve iyi bir kadro olacağımıza inanıyorum. İnşallah liglerin başlama tarihine kadar hazır bir ekip haline geleceğiz” diye konuştu.

BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri