Selçuklu Emirdağ önünde

BAL Liginde mücadele eden temsilcilerimiz bugün birbirinden zorlu sınavlar verecek. Selçuklu Belediye deplasmanda Emirdağ ile karşılaşacak. Beyşehir Kumlucayı, Sarayönü ise Isparta Emreyi konuk ede

BAL Ligi’nde mücadele eden temsilcilerimiz bugün birbirinden zorlu sınavlar verecek. Selçuklu Belediye deplasmanda Emirdağ ile karşılaşacak. Beyşehir Kumluca’yı, Sarayönü ise Isparta Emre’yi konuk edecek

 

 

Futbol Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden tek merkez temsilcisi Selçuklu Belediyespor, bugün deplasmanda Emirdağspor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta sahasında nefes kesen bir mücadele sonrası ligin iddialı takımlarından Manavgat Belediyespor’u nakavt eden mavi-beyazlı ekip, henüz puan kaybetmeyen rakibini deplasmanda yenip galibiyet serisi yakalamak istiyor. Selçuklu Belediyespor antrenörü Zekeriya İğdeli, “Manavgat Belediyespor karşısında doğrusunu söylemek gerekirse zorlandık, ancak sonuçta kazanmasını bildik. Her geçen hafta eksiklerimiz ortaya daha net olarak çıkıyor ve bunları gidermek için çalışıyoruz. Emirdağspor güçlü ve zor takım ama, biz bu zorluğun üstesinden geleceğiz. Tek amacımız galibiyetle Konya’ya dönmek. Bunu başaramazsak, Konya’ya puan alarak döneceğiz. Futbolun kurallarından birisi de, yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Rakibimize ilk yenilgiyi tattırabilirsek, bu bizim için iyi bir moral olacak” dedi.

 

Emirdağspor ile Selçuklu Belediyespor arasındaki müsabaka bugün saat 14.30’da Emirdağ futbol sahasında başlarken, maçı İzmir Bölgesel hakemlerinden Hasan Avcı yönetecek. Avcı’nın yardımcılıklarını Ahmet Kürşat Bellemiş ve Sercan Uzun yapıyor. 4. Hakem Nazmi Durgun.

 

BEYŞEHİR KUMLUCA BELEDİYE KARŞISINDA

 

Futbol Bölgesel Amatör Lig 7. Grup temsilcilerimizden Beyşehir Belediyespor, bugün kendi evinde oynayacağı Kumluca Belediyespor maçında ilk galibiyetini alabilmek için sahaya çıkacak. Mavi-beyazlılar bir günlük kampa girerken antrenör Nail Vurucu, “Henüz ligde acemiliği üzerimizden atamadık. Geçen hafta rakibimiz on kişi kalmasına ve çok iyi oynamamıza rağmen, Bölgesel Ligde ilk sezonumuz olması ve deneyimsizliğimiz nedeniyle yenildik. Uzun lig maratonunda bunlar oluyor, normaldir. Artık ilik iki hafta geride kaldı, önümüze bakmak zorundayız. Kumluca Belediyespor büyük bütçe harcayan bir takım, iyi oyunculara sahip. Ne var ki kendi evimizde oynayacağımız maçı kazanarak, üzdüğümüz taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğiz. Hafta boyunca yaptığımız antrenmanlarda, hatalarımızı görmeye çalıştık. Beyşehir Belediyespor’un amacı, ilk sezonunda Bölgesel Lig’e tutunabilmektir. Bunu da Başarcağız inşallah” dedi.

 

Beyşehir Belediyespor-Kumluca maçı bugün saat 14.30’da Beyşehir 75. Yıl Stadında başlayacak. Karşılaşmayı Adana Bölgesel hakemlerinden Mehmet Türk yönetirken, yardımcılıklarını ise Tuncay Çalışır ve Osman Deniz yapacak. 4. hakem İsmail Özmen.

 

SARAYÖNÜ ISPARTA EMRE’Yİ AĞIRLIYOR

 

Geçtiğimiz hafta deplasmanda aldığı Isparta Emrespor maçı sonrası derin bir sessizliğe gömülen Sarayönü Belediyespor, bugün bir başka Isparta takımı İl Özel İdarespor’u konuk edecek. Maça sakat olan iki Serkan’dan ve geçen hafta evlenen Rafet’ten yoksun olarak çıkması beklenen yeşil-siyahlılar, dün yaptığı son idmanla hazırlıklarını tamamladı. Takıma büyük emek veren ve tek destekçisi olan Belediye Başkanı Mehmet Güney ile yönetimde ise yüzler gülmüyor. Sarayönü Belediyespor taraftarları da, geçen hafta deplasmanda alınan şok yenilginin etkisinden hala çıkamadı. Karışık duygular içerisinde oynanacak olan Sarayönü Belediyespor-Isparta İl Özel İdarespor maçını Mersin Bölgesel hakemlerinden Osman Özdemir yönetecek. Faruk Barış Öztürk ve A.S. Buğrahan Koca yardımcı hakemler. Konya Bölgesel hakemi Emine Koçak ise 4. hakem.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri