Selçuklu demek spor demek” fotoğraf yarışması sonuçlandı

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü tarafından düzenlenen 'Selçuklu Demek Spor Demek' konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü tarafından düzenlenen 'Selçuklu Demek Spor Demek' konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı. Yarışmada dereceye giren fotoğrafları çeken katılımcılara, ödülleri Selçuklu Belediye Meclisi toplantısında, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay tarafından verildi.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübünde faaliyet gösterilen branşlarda takımlar ve sporcular tarafından son 2 yılda kazanılan kupalar AVM’ler de sergilendi. Kent Plaza, Kule Site ve Real AVM'ler de sergilenen kupalar vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Binlerce vatandaşın ziyaret ettiği ve büyük ilgi gören kupa sergisi kapsamında fotoğraf yarışması düzenlendi.  Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da #SelçukluDemekSporDemek başlığı ile hashtag açılarak katılımcıların Selçuklu da spor konulu fotoğraf çekerek yayınlamaları istendi.

Sitede açılan sayfa büyük ilgi görürken çok sayıda katılımcı binlerce fotoğraf paylaştı. Paylaşılan fotoğraflar jüri üyeleri tarafından titizlikle incelenerek 5 fotoğraf ödül almaya hak kazandı.  Yarışmada dereceye giren fotoğrafların sahipleri; Mustafa Dağlı (@AfatsumD320), Sibel Çam (@Benchhpress)

Elif Eser (@eserkabilesino), Metin Onur (@mtonur), Mevlüt Aker (@mevlutaker)

Ödül almaya hak kazanan katılımcılara dijital fotoğraf makinesi, 2 adet akıllı cep telefonu, 2 adet tablet bilgisayar ve çeşitli hediyeler verildi. Yarışmayı kazanan fotoğraf sahiplerine ödülleri Selçuklu Belediyesi Meclis toplantısında Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay tarafından verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri