Selçuklu bir kazandı bir kaybetti

Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı bu hafta sahasında ligin güçlü ekibi Samsun Anakent takımını konuk etti.

Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı bu hafta sahasında ligin güçlü ekibi Samsun Anakent takımını konuk etti. Maça iyi başlamayan savunmada açık vererek rakibin kolay sayı bulmasına engel olamayan mavi beyazlılar birinci periyotta etkisiz kalarak 7-19 geride tamamladı. Ev sahibi ekip mücadelenin ikinci periyodunda etkili olmaya çalıştı ve zaman zaman şutlarda istediği sayıları bulmayı başardı. Karşılaşmanın ilk yarısında 20 üçlük şutun yalnızca ikisini sayıya çeviren mavi beyazlılar soyunma odasına 21-30 geride gitti. Son saniyelere kadar maçı bırakmayan Selçuklu Belediyesi güçlü oyunculara sahip Samsun Anakent karşısında maçtan 57-65 yenilgi ile ayrılmak zorunda kaldı. Selçuklu Belediyesi takımında Barış 6, Ersin 9, Mustafa 1, İlker 4, Ferhat 2, Erhan 8, Emre 8, Can 6, Halit 6, Kağan 5, Metehan 2 sayı ile oynadı. Maçta sahanın en skorer ismi ise Samsan takımı adına 19 sayı üreten Enes oldu.

SELÇUKLU GELİŞİM'DEN FARKLI TARİFE

Türkiye Basketbol Bölgesel liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı ligin 7. haftasında deplasmanda Afyon Belediyespor takımıyla karşı karşıya geldi. Her geçen hafta daha iyi oynayarak iyi yolda ilerleyen mavi beyazlılar rakibini 83-62'lik skorla farklı yendi.

Karşılaşmaya oldukça iyi başlayan genç takım oyuncuları rakibi karşısında öne geçerek bu üstünlüğünü maç sonuna kadar korumayı başardı. Maçın ilk yarısını 45-39 önde kapatan mavi beyazlılar çok sayıda top çalma ve etkili dış şutlarla rakibini 83-62 mağlup ederek moral kazandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri