Selçuklu beraberlik için sahaya çıkacak

Basketbol 1. Ligi Play-Off yarı final seri maçlarında Afyon Belediyespor ile karşılaşan Selçuklu Belediyespor bugün rakibi ile 4. maçını oynayacak. Mavi-beyazlı ekip 2-1 geriye düştüğü seride beraberliği yakalamaya çalışacak.

Selçuklu Belediyespor’un zorlu maçı bugün saat 14.00’da Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda oynanacak. Mavi-beyazlı ekip bu maçı kaybettiği takdirde Süper Lig hayallerini bir başka bahara taşıyacak. Selçuklu Belediyespor bu maçı kazandığı zaman ise seri 2-2 olacak ve 5. Maç Afyon Belediyespor’un sahasında oynanacak.
Mavi-beyazlı ekip Afyon Belediyespor ile deplasmanda oynadığı 2 maçtan 1 galibiyet çıkararak evine avantajlı gelmeyi başarmıştı. Cumartesi günü evinde rakibiyle 3. maça çıkan Selçuklu Belediyespor  iyi başladığı ve 17 sayıya kadar fark açtığı rakibine son periyottaki kötü oyunu sonrası 84-78 yenilerek büyük bir hayal kırıklığı yaşadı ve seride 2-1 geriye düştü.

BAŞKAN ALTAY’A TEŞEKKÜR PANKARTI

Selçuklu Belediyespor, Afyon maçı öncesinde takıma büyük destekleri dokunan Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti Selçuklu Belediyespor’da teknik heyet ve oyuncular, Afyon maçının öncesinde takımın kurulmasında büyük emekleri olan Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti. Mavi-beyazlı oyuncular, sahaya ‘Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımımıza verdiği destek için Sayın Uğur İbrahim Altay’a teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz’ pankartıyla çıktı. Başkan Altay, maçtan önce oyuncularla tek tek tokalaşarak yaptıkları bu güzel jestten dolayı teşekkür etti. Takım kaptanı Nezih Özbakır, desteklerinden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a çiçek verdi.

BURAK TAŞPINAR     

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri