Selçuklu Belediyespor'dan TSYD Konya'ya ziyaret

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesini ziyaret ederek başkan Murat Dönmez ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşerek kulübün başarıları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan ve beraberindeki heyet, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesini ziyaret ederek başkan Murat Dönmez ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşerek kulübün başarıları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan, Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Çakar, Selçuklu Belediyespor Kulüp Müdürü Mehmet Ali Kolay, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Uysal ve Kulüp Basın Yayın Sorumlusu Sami Erikçi, TSYD Konya Şubesini ziyaret etti.
Ziyarette Kulübü’nün başarıları ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Mustafa Yavuz Tezcan, sporu ve sporcuyu önemsediklerini, 20 branşta 15 binden fazla sporcuyu bünyelerinde barındırdıkları söyledi.
Tezcan, Şu anda yaz spor okulları çerçevesinde çok sayıdaki branşta 13 bin çocuğumuzun eğitim aldığını belirterek "Selçuklu Belediyespor olarak Konya’nın spor yükünü çekmeye çalışıyoruz. Belediye Başkanımızın bu konuda bakış açısı önemli. Sporcu yetiştirme merkezi inşaatı da devam ediyor. Önümüzdeki yıl burası tamamlanacak ve bu sayede daha geniş kitleye ulaşmış olacağız. Ayrıca bu sene futbolda önemli başarılar elde ettik. U16 takımımız Türkiye Şampiyonu, U17 takımımız da Türkiye ikincisi oldu. Bu çocuklarımızı öncelikli olarak şehrimizin takımına ve ülke futboluna hediye etmek istiyoruz. Son yıllarda özellikle futbolda elde edilen başarılar sonunda Türkiye’nin açık ara en iyi kulübü olduk. Bireysel olarak da ulusal ve uluslararası başarılarımız devam ediyor" dedi.
TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Selçuklu Belediyespor Kulübü yöneticilerine teşekkür etti.
Yapılan çalışmaların spor adına önemli olduğunu belirten Dönmez, Selçuklu Belediyespor Kulübü’nün geleceğimiz teminatı olan gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarıp spor yapmalarına olanak tanıması ve her branşta sporcu yetiştirerek Türk bayrağını göndere çektirip İstiklal Marşımızı okutması yapılan çalışmaların en güzel cevabıdır. Umuyorum ki, daha çok başarılı sporcu yetiştirerek, Olimpiyarlara katılımlarını sağlanak olacaktır. Bu konuda TSYD olarak her türlü desteği vermeye hazırız"diye konuştu.
Ziyarette TSYD Konya şube yöneticileri Hüseyin Avni Uğur, Kemal Soylu, Hüseyin Turgut, Abdullah Leblebici ve Ferhat Türkoğlu da hazır bulundu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri