Selçuklu Belediyespor’da üzüntü hakim

Türkiye Hentbol 1. Ligi D Grubunda mücadele veren Selçuklu Belediyespor, kendi sahasında Beşparmakspor’a 29-32 mağlup olmanın üzüntüsünü yaşıyor.
Türkiye Hentbol 1.Ligi D Grubunda mücadele veren Selçuklu Belediyespor, kendi sahasında karşılaştığı Beşparmakspor’a 29-32 mağlup oldu. Çekişmeli geçen karşılaşmada iyi bir oyun sergilemesine rağmen temsilcimiz salondan mağlubiyetle ayrılan taraf oldu. Bu sonuçla temsilcimiz ilk yarıyı 8 puanla 5.sırada tamamladı. Öte yandan temsilcimiz sezonun ikinci yarısının ilk maçını 9 Ocak Pazar günü kendi sahasında Sakarya Büyükşehir Belediyespor ile yapacak.
Beşparmakspor karşısında iyi bir oyun çıkardıklarını ifade eden Selçuklu Belediyespor Antrenörü Hasan Bakar” Zor bir maç oldu. Kazanmak için elimizden geleni yaptık, ancak olmadı. Salondan mağlubiyetle ayrıldığımız için üzgünüz” dedi. İlk yarıyı başarılı bir şekilde kapattıklarını ifade eden Bakar” Genç bir kadro ile ligde mücadele ediyoruz. Sezonun ilk yarısında önemli başarılar elde ettik. Şimdi ikinci yarıyı düşünüyoruz. Bizi zor maçlar bekliyor. Hedefimiz ikinci yarıda daha iyi oyunlar çıkartarak hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri