Selçuklu Belediyespor web sayfası açıldı

Selçuklu Belediyespor Kulübü resmi web sayfası www.selcuklubelediyespor.com yayın hayatına başladı. Selçuklu Belediyespor Kulübü ile ilgili bilgilerin ve haberlerin yer aldığı site kendi alanında büyük bir boşluğu doldurmuş olacak.
Herkesin spor yapması ve sportif faaliyetlerden haberdar olması için her türlü imkanı kullandıklarını ifade eden Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Günbaş konu ile ilgili olarak şunları söyledi.
“Konya’da 15 branşta 3 bine yakın lisanslı sporcuyu bünyesinde barındıran kulübümüz gerek altyapısı ile, gerek uzman kadrosu ve yöneticileriyle gerekse tesisleri ile şehrimizin spor hayatına renk katmaktadır. Amatör spora büyük bir önem veriyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapması için üzerimize düşeni yerine getiriyoruz. Çeşitli branşlarda alınan ulusal ve uluslar arası derecelerimiz kadar, sporcularımızın bedenen ve ruhen gelişimine de önem veriyoruz. Selçuklu Belediyespor Kulübümüzün web sayfasında da internet kullanıcılarına kulübümüzü tanıtmayı ve sportif faaliyetlerden haberdar etmeyi planlıyoruz. Konya’da olduğu kadar Türkiye genelinde de Selçuklu Belediyespor adını ve başarılarını yayma çabası içindeyiz” dedi.
www.selcuklubelediyespor.com adresinde yayın yapan Selçuklu Belediyespor Kulübü web sayfasında onursal başkan, kulüp başkanı mesajı, başkana isteklerin iletileceği bir alan, tesisler, branşlar, fotoğraf galerisi, müsabaka takvimi ve iletişim bilgileri yer alıyor.Ana sayfada ayrıca, spor kulübü haberleri ve duyuralar da internet kullanıcılarının ziyaretine açılıyor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri