Selçuklu Belediyespor set vermedi

Genç Erkekler Voleybol turnuvasında mücadele eden Selçuklu Belediyespor Voleybol takımı 5. hafta mücadelesinde Doğanhisar Belediyesini ağırladı
Genç Erkekler Voleybol turnuvasında mücadele eden Selçuklu Belediyespor Voleybol takımı 5. hafta mücadelesinde Doğanhisar Belediyesini ağırladı. Mavi beyazlı temsilcimiz, ligin ilk yarısında 3-0 mağlup ettiği Doğanhisar Belediyesi’ni bu sefer kendi evinde set kayıpsız yenmeyi bildi. Maçın ilk dakikalarından itibaren ardı ardına aldıkları sayılar ile ilk seti 25-16 alan mavi beyazlı temsilcimiz, Doğanhisar Belediyesi sporcularının attıkları smaçlara ustaca karşılık vererek ikinci seti de 25-13 önde tamamladı. 3. Sette de oldukça hızlı bir oyun sergileyen takımımız rakibine fırsat vermeyerek bu seti de açık ara aldı. Maçı 3-0 tamamlayan temsilcimiz 2 puanın sahibi oldu.
5. haftayı geride bırakan mavi beyazlı takım, bu güne kadar yapmış olduğu 5 maçın 4’ünü set kayıpsız kazandı. Ligde iddialı bir grafik sergileyen temsilcimiz ligin ilk yarısında sadece Büyükşehir Belediyesine yenildi. Grubun 2. sırasında yer alan temsilcimiz önümüzdeki hafta ezeli rakibi Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. Önümüzdeki hafta Büyükşehir Belediyesi ile zorlu bir maçın kendilerini beklediğini belirten Selçuklu Belediyespor Kulübü voleybol antrenörü Ömer Özçelik: “Büyükşehir Belediyesi maçını alarak grupta bir üst sıraya çıkmak istiyoruz. Selçuklu Belediyespor alt yapısından gelen sporcularımızla ligi galip tamamlayacağımıza inanıyorum. Sporcularımıza güvenim tam” dedi. Yıldız Genç Erkeklerde mücadele eden temsilcimiz Selçuklu Belediyespor Kulübü 5. hafta mücadelesinde Aymaz Kolejini konuk etti. Rakibini set kayıpsız yenen temsilcimiz açık ara mağlup etti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri