Selçuklu Belediyespor ilk yenilgisini aldı

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 9. grupta mücadele eden Selçuklu Belediyespor sezonun 4. haftasında yenilgi ile tanıştı.

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 9. grupta mücadele eden Selçuklu Belediyespor sezonun 4. haftasında yenilgi ile tanıştı. Mavi-beyazlı ekip rakibi Zirve Üniversitesi’ne 82-67 yenildi ve liderliği rakibine kaptırdı. Lige iyi bir başlangıç yapan mavi-beyazlı ekip oynadığı 3 maçını da kazanmıştı. Selçuklu Belediyespor Zirve yenilgisi öncesinde Melikgazi Belediyespor’u konuk etmiş ve rakibini 83-65 yenerek puanını 6 yapmıştı. Grupta tek yenilgisiz takım olan Selçuklu Belediyespor bu unvanını Gaziantep deplasmanında sonlandırdı Grupta en çok sayı atan takım unvanına sahip olan mavi-beyazlı ekip bu unvanını da rakibine kaptırdı. Grupta oynanan diğer maçlarda ise şu sonuçlar alındı: Melikgazi Belediye-Niğde Belediye: 57-75, İnönü Üniversitesi Akademi-Adıyaman Belediye: 82-70

 

KONYA GÜCÜ 4. SIRAYA GERİLEDİ 

 

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 8. grupta mücadele eden temsilcimiz Konyagücü sezonun 7. haftasını maç yapmadan geçirecek. Geçtiğimiz hafta sahasında oynadığı maçta Adanaspor’a 89-31 gibi farklı bir skorla yenilerek 3. sıraya gerileyen Kırmızı-beyazlı ekip iyi başlangıç yaptığı ligde son haftalarda düşüş yaşamaya başladı. Konyagücü oynadığı 6 maçtan 3 galibiyet 3 yenilgi aldı. Temsilcimiz bay geçtiği haftanın ardından 9 puanla 4. sıraya geriledi. Konyagücü’nün maç yapmadığı 7. haftada ise şu sonuçlar alındı: Üniversitelerspor-Mersin Moda: 99-60, Şehit Kamil Belediye-Mersin Akdeniz:58-67,  68 Aksaray Belediye-Adanaspor: 61-75.

 

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri