Selçuklu Belediyespor amatöre hizmet ediyor

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri ve antrenörlerle bir araya geldi.

Başkan Altay, Türkiye’de amatör spora en fazla destek veren belediyelerin başında geldiklerini, amatör bir ruhla profesyonel dereceler elde ettiklerini belirtti.

Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezinde yapılan toplantıya Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Antrenörler katıldı.
Selçuklu Belediyespor Kulübünün çalışmalarını değerlendiren Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz, “15 branşta 3000’e yaklaşan sporcu sayımızla Türkiye’nin en büyük amatör spor kulüpleri arasında yer alıyoruz. Sporu tabana yayarak daha fazla kişinin spor yapmasını sağlamak, spor yapanlar içinde yeteneklileri belirleyerek uluslar arası müsabakalarda ülkemizi temsil etmelerini sağlıyoruz. Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcuları faaliyet gösterdikleri birçok branşta milli takım listesinde yer alıyor. Bu Konyamız için büyük bir başarıdır. Bu başarıda desteklerini her zaman arkamızda hissettiğimiz Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ediyoruz” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri