Selçuklu Belediyesi Yaz Spor Okulları açıldı

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi Spor Kulübü Yaz Spor Okulları açılışı Selçuklu Belediyesi Tesisleri’nde yapılan törenle gerçekleştirildi.

Törene, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Selçuk Aksoy, Selçuklu Belediyesi meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, çok sayıda sporcu ve ailesi ile antrenörler katıldı. Törende konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yaz spor okullarının her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ligi gördüğünü ve bu durumun kendilerini son derece memnun ettiği söyledi. Başkan Altay, "Spor yapan çocuk sayımızın artması ve spor okullarının yıl boyu çok sayıda öğrencimize hizmet vermesi için gayret göstermeye devam etmeliyiz. Bu konuda bizlerin yanı sıra ailelerimize de büyük görev düşmektedir. Selçuklu Belediyesi olarak 11 spor salonu, 40 suni çim saha yaparak çocuklarımızın spor yapmasına imkan sağlamaya çalıştık. Ayrıca fıtness, aerobik gibi spor dalları başta olmak üzere bay bayan tüm hemşehrilerimizin de spor yapması için gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla hizmet vermeye devam ediyoruz. Burada bulunan çocuklarımızın yüzündeki neşe ve gözlerindeki ışıltıyı görmek bizim en büyük mutluluğumuzdur. Tüm bu çalışmaları yaparak çocuklarımıza ve hemşehrilerimize sunduğumuz hizmetlerin karşılığını bu şekilde almak bizleri oldukça memnun etmektedir. Ancak spor okullarındaki katılım yoğunluğunun yalnızca yaz aylarında değil yıl boyu olması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda biz kurum olarak üzerimize düşen çalışmayı yapmaya devam edeceğiz. Fakat değerli hemşehrilerimiz ve çocuklarımızın aileleri de bu konuda gayret göstermeli ve spor yapan çocuk sayımızın artması için hep birlikte gayret göstermeliyiz" dedi.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Selçuk Aksoy da, “Yaz spor okullarımıza katılım her yıl artarak devam ediyor. Bugün itibari ile öğrenci sayımız yaz spor okullarında 2 bin 600, devam eden okullarımızda bin olmak üzere toplamda 3 bin 600’e ulaştı. Yeni yapılan 6 adet salonumuzun geç açılması ve Ramazan ayının başlaması sebebi ile hedeflediğimiz 5 bin rakamını bulamadık. Fakat kulübümüz ile görüşen ailelerden Ramazan sonrası çocuklarını kayıt ettirmek isteyenler de var. Bu yılki spor okulu çalışmalarımız 15 ayrı tesiste yapılıyor. Branş sayımız, basketbol, futbol, voleybol, hentbol, taekwondo, karate, kickboks, wushu, cimnastik, judo olmak üzere 10. Yaz spor okullarımızda eğitim görecek olan tüm sporcularımıza başarılar diliyor ve kulübümüze destek olan Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'a teşekkür ediyorum" dedi.

Törende konuşmaların ardından Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Selçuk Aksoy ve kulüp yönetim kurulu üyeleri, sporcular ve aileleri ile fotoğraf çektirdi. Tören sonunda ayrıca programa katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Bu yıl da büyük ilgi gören Selçuklu Belediyesi Yaz Spor Okullarında 11 hafta eğitim verilecek. 10 branşta 11 spor salonu ve 40 suni çim sahada eğitim alacak olan spor okullarında kayıt yaptıran öğrenci sayısı 2 bin 600'e ulaştı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri