Selçuklu Belediyesi ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi

Selçuklu Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası’ sona erdi. Turnuvayı Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Haşhaş Ortaokulu Şampiyon olarak tamamladı

Selçuklu Belediyesi tarafından Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlenen Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası Cumhuriyet Ahmet Haşhaş ve Borsa İstanbul Ortaokulları arasında oynanan büyük heyecana sahne olan final müsabakasının ardından sona erdi. Karşılaşmanın normal süresi ve 1-1 sona ererken uzatmalarda her iki takımda eşitliği bozamadı ve şampiyon penaltı vuruşlarının ardından belli oldu. Penaltı vuruşlarında rakibine 5-4 üstünlük sağlayan Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Haşhaş Ortaokulu Turnuvanın Şampiyonu oldu. Borsa İstanbul Ortaokulu ikincilik elde ederken, Kemal Akpınar Ortaokulunu 4-1 mağlup eden Seyit Ulugülyağcı Ortaokulu ise turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. Aileler ve öğrenciler tarafından büyük ilgi gören final karşılaşmasını, Selçuklu Belediye Başkan Vekili Ali İmran Arıtan, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan, Konya ASKF Başkan Vekili Zahir Renklibay ve Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çakar da yerinde takdim etti.

24 OKUL, 360 ÖĞRENCİ VE 45 MÜSABAKA

Selçkulu Belediyesi tarafından düzenlenen Ortaokullar Arası Futbol Turnuvasında 24 Ortaokuldan 360 öğrenci mücadele etti. Selçuklu Belediyesi Sentetik Çim Saha da gerçekleştirilen organizasyon da toplam 45 müsabaka oynandı. Turnuvada dereceye giren okullar kupa ve madalyanın yanı sıra para ödülü de verildi. Turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan okul 20 Bin TL, ikinci olarak tamamlayan okul 15 Bin TL, üçüncü olarak tamamlayan okul ise 10 Bin TL para ödülü ile ödüllendirildi.

BAŞKAN PEKYATIRMACI’DAN TEŞEKKÜR

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Ortaokullar Arası Futbol Turnuvasına katılım sağlayan tüm okullara ve öğrencilere teşekkür etti. Başkan Pekyatırmacı, “Selçuklu ilçemizde ilk kez düzenlediğimiz Ortaokullar Arası Futbol Turnuvamızı 24 Okuldan 360 öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Çocuklarımıza güzel bir rekabet ortamı oluşturmak ve spora yönlendirmek amacıyla düzenlediğimiz organizasyonda okullarımızdan ve ailelerimizden güzel dönüşler aldık. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için spora yönlendirmek istiyoruz. Bu tür organizasyonlarla da yetenekli çocuklarımızı keşfedip Selçuklu Belediyespor Kulübümüze kazandırıyoruz. Birbirinden zorlu müsabakalar oynandı. Dereceye giren okullarımızı tebrik ediyor, katılım sağlayan tüm okullarımıza öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri