Selçuklu Belediye’den altın ödülü

Selçuklu Belediyesi başarılı sporcuları altınla ödüllendirdi. Hazırlanan ödül yönetmeliğine göre ulusal ve uluslar arası derece elde eden sporcuların ödüllendirilmesi, gençleri spora teşvik etmenin yanı sıra sporcuları da motive ediyor.

Kendi dallarında derece elde eden sporcular ve antrenörlerinin katıldığı ödül töreninde konuşan Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz, “Selçuklu Belediyespor olarak faaliyet gösterdiğimiz her branşta sporcularımız birincilik için ter döküyor. Başarılı sporcuları ödüllendirerek, altyapıdan bulunan sporcuların çalışma azmini artırıyor ve gençleri spor yapmaya teşvik ediyoruz. Spora ve sporcularımıza destek veren Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Belediye Meclisi Üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Selçuklu Belediye Meclisi salonunda yapılan ve Meclis üyelerinin de katıldığı törende ödül alan sporcular ve dereceleri şöyle; Kick-boksta Nadir Ünal (Türkiye Şampiyonu), Emre Akar, Hatice Coşkun ve İzzet Arabacı (Türkiye 2.’si), Karatede Ayşe Aker ve Elif Zeren (Türkiye Şampiyonu), Hatice Sürücü, Tuğçe Kalın (Türkiye 3.sü), Bisiklet’te Recep İnan (Türkiye 3.’sü), Fatih Keleş (Balkan 3.’sü), tekvandoda Dürdane Altunel (Balkan Şampiyonu). Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’da başarı gösteren sporcuları ve çalıştırıcılarını tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Sporculara ve çalıştırıcılarına ödülleri Belediye Meclis Üyeleri tarafından verildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri