Selçuklu Belediye’de yoğun mesai

Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu bu hafta sonu iki maça birden ev sahipliği yapacak.

Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu bu hafta sonu iki maça birden ev sahipliği yapacak. Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Basketbol ve Hentbol takımları yarın rakipleri ile kendi sahalarında karşı karşıya gelecek. Aynı gün art arda iki maçın olması spor severleri oldukça mutlu etti.

HENTBOL YOLA YENİLGİSİZ DEVAM ETMEK İSTİYOR

Ligde geride kalan 4 haftada yenilgi ile tanışmayan Selçuklu Belediyespor Hentbol takımı Pazar günü saat: 13.00 da konuk edeceği Eskişehir Anadolu Üniversitesi takımını da yenerek ligde yer aldığı ikinci sırayı korumak istiyor.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Göztepe karşısında aldığı galibiyetin morali iye oldukça iyi hazırlanan mavi beyazlılar bu maçı da kazanarak yola devam etmek ve iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

POTA DA İDDİALI RAKİPLER BULUŞUYOR

EBBL 10. gurupta mücadeleden Selçuklu Belediyespor Basketbol takımının bu hafta rakibi Antalya Kepez Belediyesi. Gurubun iddialı ekipleri arasında yer alan Kepez Belediyesini saat 16.00’da oynanacak olan maçta konuk edecek Selçuklu Belediyesi bu maçı da kazanarak ikide iki yapmak istiyor.

Ligin ilk maçında Afyon deplasmanında aldığı galibiyetin sevincini ile bu maça çıkacak olan temsilcimizde Mustafa Ünlü'nün hafif sakatlığı dışında eksik bulunmuyor. Mavi-beyazlı ekip zorlu rakibini en iyi şekilde mücadele ederek yenmek ve ligdeki çıkışını sürdürmek istiyor. Antrenör Volkan Ertetik nezaretinde çalışmalarını bugün tamamlayacak olan takım maç saatini beklemeye başlayacak.

FUTBOLDA KRİTİK HAFTA

Amatör Süper Gurupta mücadele eden Selçuklu Belediyespor Futbol takımı bu hafta sonu deplasmanda gurubun zorlu takımlarından Beyşehir Belediyespor takımına konuk olacak. Ligde 4 hafta geride kalırken yenilgi yüzü görmeyen ve kalesinde 3 gol gören mavi-beyazlılar zorlu rakibinden de puan alarak zirvedeki yerini korumayı düşünürken kayıp yaşamak istemiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri