Selçuklu Belediye’de liderlik keyfi sürüyor

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi A Grubunda mücadele eden ilimizin tek temsilcisi Selçuklu Belediyespor, geride kalan hafta Çankırı Demirspor’u yenerek liderliği pekiştirmenin keyfini yaşıyor.
Oyuncuların çoğunun gribal enfeksiyon nedeniyle bu maçta zorlandığını, ancak galip gelerek büyük bir avantaj yakaladıklarını belirten mavi-beyazlı takımın baş antrenörü Recep Albay, “Selçuklu Belediyespor olarak sezon başından bu yana söylediğim gibi, hedefimiz deneyim kazanmaktı. Bir üst lige çıkmayı ya da play-off oynamayı ikinci plana bırakmıştık ama, oyuncularım olağanüstü gayret gösterip şansımızı yükseltti. Her takımın birbirini yenebildiği grubumuzda, büyük bir avantaj yakaladık diye düşünüyorum. Gelecek hafta yine evimizde Anadolu Basket ile zorlu bir maça çıkacağız. Rakibimiz yaptığı takviyelerle iyice güçlendi. Genç oyuncularım hırslarını maça yansıtıp, kazanmayı arzu ederse rakibin güçlü olması fark etmez. Kazanırız ve yolumuza devam ederiz. Ayağımıza kadar gelen bu fırsatı kaçırmayacağız” dedi.
Selçuklu Belediyespor, grubunda haftayı bay geçecek. Gelecek hafta Anadolu Basket’i konuk edecek olan mavi-beyazlılarda sakatlığı devam eden Ekrem dışında eksik bulunmazken, hazırlıklar da sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri