Selçuklu Belediye yenilgi ile başladı

Hentbol Erkekler 1. Lig A klasmanında mücadele eden Selçuklu Belediyespor kendi evinde Niğdespor ile yaptığı maçı 40-33 kaybetti.
Geçtiğimiz Pazar günü 75.Yıl Spor Salonu’nda yapılan maçta takımlar kıyasıya mücadele etti. Çok sayıda Konyalı’nın izlediği karşılaşmada ligin ilk maçını almak için mücadele eden takımlar izlenmeye değer bir maç sergiledi. Pek çok kartın ve tartışmalı pozisyonun olduğu maçta gergin anlar yaşandı.
Oyun bakımından çok hızlı olan Selçuklu Belediyespor hentbol takımı, ilk dakikalarda sürekli sayı alarak Niğdespor’u geride bırakmayı başardı. Ancak Selçuklu Belediyespor’un karşısında kendi stratejilerini uygulayan Niğdespor’lu oyuncular Selçuklu Belediyespor’un hızlı oyununu bozmayı başardı ve öne geçti. Zaman, zaman yaptığı hücumlarla Niğdespor kalesinde gol bulan Selçuklu Belediyespor iyi mücadele etmesine rağmen Niğdespor’u geçmeyi başaramadı ve ligin ilk maçını 40-33 kaybetti. Selçuklu Belediyespor’u 7 farkla yenen Niğdespor ligin ilk maçında 2 puanı alan takım oldu.
Maça iyi başladıklarını ancak devamında şansızlıklar yaşayarak maçı kaybettiklerini vurgulayan teknik direktör Hasan Bakar “Lig’in ilk maçını kaybetmiş olabiliriz ancak önümüzdeki maçlarda 2 puanı hanesine yazdıran takım biz olacağız. Selçuklu Belediyesi hentbol takımı olarak genç ve hızlı bir kadroya sahibiz. Bundan sonraki maçlarda galibiyetler alarak bu açığı kapatabiliriz” şeklinde konuştu. Konuşmasının devamında Maça gelerek kendilerine destek olan taraftarlarına teşekkür eden Hasan Bakar ”taraftarlarımızın desteğinin devam etmesini diliyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri