Selçuklu Belediye kupa sınavında

Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Kupası karşılaşmaları 1. Tur maçları başlıyor. 16 takımın mücadele edeceği Türkiye Kupası karşılaşmaları İzmir, Eskişehir, Sakarya ve Trabzon illerinde oynanacak.

Selçuklu Belediyespor Hentbol Takımı İzmir gurubunda mücadele edecek. Mavi beyazlılar dün sabah saatlerinde İzmir'e hareket etti. Temsilcimiz ilk maçını bugün saat: 16:00 da İzmir Büyükşehir Belediyesi takımı ile yapacak. Gurubun ikinci maçında Cumartesi günü saat: 14:00 da Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek olan Selçuklu Belediyesi gurubun son maçında pazar günü saat: 13:00 da Göztepe ile mücadele edecek. Karşılaşmalar İzmir Gürsel Aksel spor salonunda oynanacak.

Selçuklu Belediyespor Hentbol Takımı Antrenörü Hasan Bakar, turnuvanın zor olacağını bildiklerini ancak kendilerinin de oldukça iyi hazırlandığını belirterek, "Türkiye Kupası birinci tur maçlarını en iyi şekilde tamamlamak için elimizden geleni yapacağız. Takım olarak lig öncesi oldukça iyi hazırlandık. Bu karşılaşmalar da lig öncesi hazırlık maçları gibi olacak ve ekibimiz için faydalı olacağına inanıyoruz." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri