Selçuklu Belediye iddialı geliyor

Konya'yı Hentbol 1. Ligi A Klasmanında temsil eden Selçuklu Belediyespor yeni sezonun başlamasını iple çekiyor

Konya’yı Hentbol 1. Ligi A Klasmanında temsil eden Selçuklu Belediyespor yeni sezonun başlamasını iple çekiyor. Yaz sezonunda bile çalışmalarına ara vermeyen mavi-beyazlı ekip yeni sezonda ligde başarılı sonuçlara imza atarak Süper Lige yükselmenin hesaplarını yapıyor.

10 YILDIR BU EKİPLE BİRLİKTEYİZ

Selçuklu Belediyespor hentbol takımı antrenörü Hasan Bakar 10 yıldan beri aynı sporcularla bir arada olduğunu ve 4 yıl içerisinde Türkiye’yi hentbol branşında Avrupa’da temsil edecek konuma geleceklerini söyledi. Bakar, “ Bu ekiple yaklaşık 10 yıldır birlikteyiz. Çocuklarımız liseyi bitirdi. Sporcularımızın birçoğu Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümüne girdi. Eğitimlerine Konya da devam etmeleri takımımız açısından da çok iyi oldu. Bu ekiple birlikte 4 yıl içerisinde önce Süper Lige yükselmek daha sonra ise Süper Ligde şampiyonluk yaşayarak Avrupa kupalarına gitmeyi hedefliyoruz. Sporcularımız bayram iznindeler. Birkaç gün içinde Konya’da kamp için uygun bir yer bularak kampa girip yeni sezon hazırlıklarımıza devam edeceğiz” dedi.

1.LİG KALİTELİ EKİPLERDEN OLUŞUYOR

Hentbol 1. Ligi A Klasmanın kaliteli ekiplerden oluştuğunu ve takımların Süper Lige yükselmek için büyük yatırımlar yaptığını ifade eden Bakar, “ Çok Güçlü takımlar arasında mücadele edeceğiz. Ancak bizde onlar kadar Süper Lige yükselmeyi istiyoruz. Lig çok kaliteli bir lig. İyi bir çalışma ile bu ligi ilk iki içerisinde tamamlayarak Süper Lige çıkmak istiyoruz. 4 yıllık bir planlama yaptık bu 4 yıl içinde 1. Lig şampiyonluğu, Süper Lig Şampiyonluğu ve Avrupa kupalarında mücadele etme planımız var. Sporcularımızın burada eğitimlerini sürdürmeleri ve burada olmaları bizim bu hedefi gerçekleştirmemiz için büyük avantaj. Kulüp yönetimimiz ve Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın da büyük destekleri var. ekip olarak bizde onların bu desteklerini boşa çıkarmadan üzerime düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek istiyoruz. Kulüp Başkanımız Selçuk Aksoy’a yönetim kurulu üyesi Abdullah Şanlı’ya ve Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a desteklerinden dolayı kendim ve sporcularım adına teşekkür ediyorum ” dedi.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri