Selçuklu Belediye Göztepe karşısında

Hentbol Birinci Ligi A Klasmanında mücadele eden Selçuklu Belediyespor sezonun 4. hafta maçında bugün İzmir temsilcisi Göztepe ile karşı karşıya gelecek

Hentbol Birinci Ligi A Klasmanında mücadele eden Selçuklu Belediyespor sezonun 4. hafta maçında bugün İzmir temsilcisi Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Göztepe Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 13.00'de başlayacak. Ligin üçüncü haftasını fikstür gereği maç yapmadan geçiren mavi-beyazlı ikinci haftada sahasında konuk ettiği Artvin 7 Mart maçını kazanarak moral bulmuştu.Selçuklu Belyediyespor Hentbol takımı bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Göztepe ekibini de yenerek çıkışını devam ettirmek istiyor.

İzmir temsilcisi Göztepe geride kalan haftada deplasmanda Artvin'e konuk oldu. Göztepe, Selçuklu Belediyespor'un mağlup ettiği Artvin 7 Mart'a 31-27 yenildi. İzmir ekibi oynadığı 3 maçta 2 galibiyet bir yenilgi aldı. Göztepe topladığı 4 puanla ligde dördüncü sırada bulunuyor. Selçuklu Belediyespor ise oynadığı 2 maçta 1 galibiyet 1 yenilgi alarak 2 puan ve maç eksiği ile yedinci sırada.
Selçuklu Belediyespor Antrenörü Hasan Bakar, "Kendi sahamızda oynadığımız ilk maçı kazanmanın moraliyle bu maça hazırlandık. İzmir'de oynayacağımız maçı kazanmak ve çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Sezonun 3. haftasını fikstür gereği maç yapmadan geçirdik. Bu süre içinde takımımız Göztepe maçına en iyi şekilde hazırlandı. Bu zorlu karşılaşmayı kazanarak seri yakalamayı hedefliyoruz. Rakibimiz son maçında mağlup oldu ve bizim karşımızda bu kaybını telafi etmeye çalışacak. Ancak maça iyi hazırlanan takımımız istediğimiz sonucu almak için elinden gelen gayreti gösterecek” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri