Selçuklu Belediye Anafen'e takıldı

Türkiye Hentbol Süper Liginde lig maçlarının tamamlanmasının ardından 6 takımın verdiği play out mücadelesi devam ediyor.

Türkiye Hentbol Süper Liginde lig maçlarının tamamlanmasının ardından 6 takımın verdiği play out mücadelesi devam ediyor. İlk maçta sahasında Antalya karşısında aldığı beraberliğin ardından ikinci maçına İstanbul deplasmanında Anafen karşısında çıkan Selçuklu Belediyesi maçı 43-36 kaybetti.

Ev sahibi takım maçın ilk dakikalarından itibaren öne geçmeyi başararak bu üstünlüğünü maç boyunca korumayı başardı. İlk yarısı 23-15 Anafen takımının üstünlüğü ile geçilen maçın ikinci yarısında da etkili olamayan mavi beyazlılar sahadan 43-36 yenilgi ile ayrıldı. Temsilcimiz 15 Nisan Çarşamba günü saat: 15:00 da Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda Gençlerbirliği takımını konuk edecek.

FUTBOLDA GALİBİYETLE VEDA

Türkiye Futbol Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden ve sezonunun son maçında Adana deplasmanında Hadırlıgücü takımına konuk olan Selçuklu Belediyesi rakibini 3-0 yenerek lige galibiyetle veda etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri