Selçuklu Belediye Anafen Koleji önünde

Hentbol 1. Ligi A Klasmanı'nda mücadele eden temsilcimiz Selçuklu Belediyespor, bugün kendi salon ve seyircisi önünde ligi ikincisi İstanbul Anafen Koleji'ni konuk edecek.

Selçuklu Belediyesi Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Ankara ve Kırşehir bölgesi hakemleri Erdoğan Tekbaş ve Sinan Yıldırım yönetecek. Ligin 6. sırasında bulunan mavi-beyazlılar zorlu karşılaşmayı kazanarak ligde yükselişe geçmenin hesaplarını yapıyor.

Geçtiğimiz hafta Yıldız Teknik Üniversitesi'ni mağlup ederek moral bulan temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor. Öte yandan ligin 10. haftası bugün oynanacak karşılaşmalarla sona erecek. Oynanacak olan karşılaşmaların programı ise şöyle: 06 Ater Spor Kulübü-Atatürk Üniversitesi, Artvin 7 Mart Spor Kulübü-Amasya Taşova Yıbo, Kayseri Atlas Eğitim Spor Kulübü-Bingöl Belediye Spor Kulübü, Yıldız Teknik Üniversitesi-İzmir Göztepe, Konya Selçuklu Belediye Spor Kulübü- İstanbul Anafen Koleji.

Selçuklu Belediye Spor Kulübü Başkanı Selçuk Aksoy, Faaliyet gösterdikleri ve en iddialı oldukları branşların başında hentbolun geldiğini söyledi. Hentbol takımından bu yıl şampiyonluk beklediklerini ve tek hedeflerinin bu olduğunu ifade eden Aksoy; “Bu konuyu antrenörümüzle de defalarca konuştuk. Bu sezon ekibimizin daha gayretli olmasını ve süper lige yükselmesini bekliyorum. Oyuncularımızın ve teknik heyetimizin bu sezon şampiyon olacaklarına inanmasını bekliyoruz ve bu konuda bizler kendilerine inanıyor ve sonuna kadar güveniyoruz. Bugün oynayacağımız Anafen ligin en zorlu ekiplerinden biri ve onları yenerek şampiyonluk yolunda çok önemli virajı geçeceğimizi düşünüyorum. Zorlu maç için en iyi şekilde hazırlandık. Maç sonuna kadar elinizden gayreti göstereceğimize ve maçtan galip ayrılacağımıza inanıyorum. Tüm ekibimize Anafen karşısında oynayacağımız zorlu mücadelede başarılar diliyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri