Selçuklu başlıyor

Anadolu Selçukluspor, yeni sezonun ilk çalışmasına yarın başlayacak

Anadolu Selçukluspor, yeni sezonun ilk çalışmasına yarın başlayacak. Yeşil-beyazlılar, ilk antrenmanını yaklaşık 30 futbolcu ile yapacak. temsilcimizde transfer çalışmaları ise devam ediyor.

Bu sezon ilk kez TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, yarın antrenmanlarının startını veriyor. Yeşil-beyazlılar sezonun ilk çalışmasını 2 Nolu Saha veya Cumhuriyet Sahası’nda yapmayı planlıyor. Anadolu Selçukluspor, yarın saat 16.00’da toplanmaya başlayacak ve ilk antrenmanını 17.00’de yapacak. Konya Şekerspor’un eski kadrosundan takıma katılan 5, Konyaspor’dan teknik adam Hüsnü Özkara’nın belirlediği 4 ve yeşil-beyazlıların imza attırdığı 8 futbolcu ile beraber, kampa denenmek için gelen isimler ve Davraz kampını tamamlayan Konyaspor’dan 2 veya 3 isimde temsilcimizin ilk çalışmasına katılacak. Temsilcimiz ilk antrenmanını yaklaşık 30 futbolcu ile yapacak.

Transfer çalışmalarına aralıksız devam eden Anadolu Selçukluspor’da teknik adam Salih Eken’in belirlediği eksikler orta saha, forvet ve sağ kanat oyuncuları ile temaslar sürdürülüyor. Temsilcimiz, hem kalite hemde ekonomik olarak kendilerine uygun isimlerle anlaşma zemini arıyor. Bu futbolcular ile imza aşamasına gelindiğinde isimlerin açıklanacağı gelen haberler arasında. Anadolu Selçukluspor, yapacağı 3 veya 4 transfer ile takım kadrosunu belirlemiş olacak.

Torku Konyaspor’dan gelen 4 futbolcu ile kadrosunu şekillendirmenin startını veren yeşil-beyazlılar, Sarayönü Belediyespor’dan 1986 Ilgın doğumlu forvet Tayyar Karadağ, Kastamonuspor’dan 1989 Ankara Gölbaşı doğumlu orta saha oyuncusu Serhat Mermer, Karsspor’dan 1990 Altındağ doğumlu defans oyuncusu Göktuğ Uzunoğlu, yine Karsspor’dan 1989 İstanbul Kadıköy doğumlu orta saha oyuncusu Ekrem Sütçü, Gebzespor’dan 1990 İstanbul Bakırköy doğumlu stoper Ümit Kocabaş, Ankara Türk Telekom’dan 1992 Kütahya Tavşanlı doğumlu forvet Barlas Yener, Bandırmaspor’un kalecisi Deniz Yıldırım ve Çanakkale Dardanelspor’un stoperi Volkan Fındıklı ile sözleşme imzaladı. 3 kaleci ve 21 futbolcu olmak üzere toplam 24 kişilik bir kadro oluşturmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda Rıfat Erdem, Ali Kireş, Abdullah Çoban, Abdulkerim Kılıç’ın Anadolu Selçukluspor’da forma giymesini kararlaştırılmıştı. Ayrıca yeşil-beyazlılarda Şekerspor’un kadrosundan da 5 isim bulunuyor. Temsilcimizde Ahmet Önay, Rıdvan Sağlam, Kenan Karışık, Can Akdemir ve Cihat Kocatürk’de forma giyecek.

Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig’de 2012-0213 sezonunun fikstür çekimi bugün yapılacak. Liglerin statüsü de açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonunca yapılan açıklamaya göre, İzmir Mövenpick hotelde gerçekleştirilecek kura çekimi saat 11.00’de başlayacak fikstür çekimine, kulüp yöneticileri ile TFF temsilcileri katılacak. Anadolu Selçukluspor bu yıl yine beyaz grupta mücadele edecek. Yeni sezonda Spor Toto 2. Lig’de 2 ayrı grupta (Kımızı ve Beyaz Grup) 17’şer takım yer alırken, Spor Toto 3. Lig’de ise 3 ayrı grupta (1., 2. ve 3. Grup) 18’er takım mücadele edecek. Liglerin statüsü de belli oldu. Buna göre; Spor Toto 2. Lig 17’şer takımlı iki grupta çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Her iki grupta birinci olacaka takımlar TFF 1. lige yükselecek. Lig sonunda her iki grupta 16. ve 17. sıraları alan 2’şer takım olmak üzere toplam 4 takım Spor Toto 3. Lig’e düşecek.  Sezon sonunda Spor Toto 2. ligde her iki grupta 2., 3., 4. ve 5. sırayı alan takımlar, TFF 1. Lig’e yükselecek 3. takımın belirleneceği Play-Off müsabakalarına katılacaklar. Yeni sezonda Spor Toto 3. lig ise, 3 ayrı grupta 18’er takımla oynanacak.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri