Selçuklu baskette güldü

Türkiye Basketbol Bölgesel Ligi eleme gurubu maçlarında Selçuklu Belediyesi bu hafta deplasmanda Gaziantep Belediyesi takımı ile karşı karşıya geldi.

Türkiye Basketbol Bölgesel Ligi eleme gurubu maçlarında Selçuklu Belediyesi bu hafta deplasmanda Gaziantep Belediyesi takımı ile karşı karşıya geldi. Selçuklu Belediyesi gurubun tek yenilgisiz takımı olan rakibini 67-58 mağlup etmeyi başardı. Selçuklu Belediyesi Gaziantep karşısında aldığı bu sonuçla önceki hafta Efes karşısında aldığı yenilgiyi telafi ederken gurupta yenilgisiz takım da kalmadı.

SELÇUKLU İYİ BAŞLAYAMADI

Selçuklu Belediyesi rakibi karşısında maça istediği başlangıç yapamadı. Güçlü kadrosu ve evinde oynamanın avantajı ile ilk periyoda iyi başlayan ev sahibi ekip birinci periyodu 24-12 önde tamamladı. Maçın ikinci periyodunda savunmasına biraz ağırlık veren Selçuklu Belediyesi farkı kapatsa da öne geçemedi ve mücadelenin ilk yarısı 33-24 Gaziantep Belediyesinin üstünlüğü ile sona erdi. Maçın üçüncü çeyreğinde aradaki farkı iyice kapatan konuk takım çeyreği 4347 geride tamamlarken maça ortak olacağının sinyalini verdi. Karşılaşmanın son bölümünde rakibine karşı sert savunma yapan Selçuklu Belediyesi çıktığı atakları da sayı ile sonlandırma başarısı gösterince kısa sürede skorda üstünlüğü ele aldı. Maçın son düdüğü çaldığında ise skor 67-58 Selçuklu Belediyesi lehineydi. Bu sonuçla ev sahibi Gaziantep guruptaki ilk yenilgisi kendi evinde almış oldu. Selçuklu Belediyesi takımında Antep karşısında Eren 16, Argun 8, İsmail 2, İlker 11, Barış 2, Onur 15 ve Kağan 13 sayı ile oynadı.

HENTBOLUN ÇABASI YETMEDİ

Türkiye Hentbol Süper Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı ligin 21. haftasında kendi sahasında Bursa temsilcisi Nilüfer Belediyesi takımını konuk etti. Her iki takımın da maçın başından sonuna kadar kazanmak için büyük gayret gösterdiği mücadele sonunda 34-26 ile gülen taraf konuk takım Nilüfer Belediyesi oldu.

BAŞ BAŞA GEÇTİ

Karşılaşmanın ilk dakikalarını her iki takım da karşılıklı ataklar sonucu bulduğu gollerle oyunda da skorda da başa baş geride bıraktı. İlk yarının son dakikalarında konuk takım skor avantajını ele geçirirken ilk yarıyı da 19-17 önde kapatarak soyunma odasına üstün giden taraf oldu. Mücadelenin ikinci yarısında skor üstünlüğünü sağlayabilmek için büyük çaba harcayan ev sahibi takımın bu çabası yeterli olmadı ve maç sonunda kazanan taraf 34-26'lık skor ile konuk takım Nilüfer Belediyesi oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri