Selçuklu Basket Karesi sınavında

Türkiye Basketbol 1.Ligi’nde mücadele veren Selçuklu Belediyespor, ligin 8.haftasında bugün Karesispor ile karşılaşacak.

Kurtdereli Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 16:00’da başlayacak. Ligde zirve mücadelesi veren Selçuklu Belediyespor, deplasmanda da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor. Son olarak evinde Bakırköy Basket’i 75-73 mağlup eden mavi-beyazlı ekip, haftayı averajla 3.sırada tamamladı. Balıkesir temsilcisi Karesispor ise oynadığı 7 maçta 4 galibiyet 3 yenilgi alarak 11 puan topladı ve sıralamada 8. basamakta yer aldı. Karesispor geçtiğimiz hafta deplasmanda Bahçeşehir Kolejine 94-89 yenildi. Sezona ligde kalma hedefiyle başlayan Selçuklu Belediyespor’da alınan başarılı sonuçların ardından hedef de büyüdü. Selçuklu Belediyespor, sezon sonu ilk 9 içerisinde yer alarak ilk sezonunda Play-Off oynamak istiyor. Mavi-beyazlı ekip 7 haftası geride kalan ligde tek yenilgisini deplasmanda şampiyonluğun en büyük adaylarından Afyon Belediyespor karşısında aldı. Selçuklu Belediyespor yakaladığı bu başarılı grafiği sürdürüp Süper Lige çıkmanın planlarını yapıyor.

EMRE BAYAV FORMA GİYEBELİCEK

Selçuklu Basket'te deneyimli oyuncu Emre Bayav bu hafta forma giyebilecek

Selçuklu Belediyespor’un deneyimli pivotu Emre Bayav, son oynanan 3 maçta sakatlığı sebebiyle forma giyemedi. Geçtiğimiz hafta İstanbul’da küçük bir operasyon geçiren Bayav, Ankara DSİ, Afyon Belediyespor ve Bakırköy Basket maçlarında forma giyemedi. Takımla çalışan 30 yaşındaki oyuncu Karesispor ile deplasmanda oynanacak maçta forma giyibilecek

ABİDİN KURT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri