Selçuklu Basket galibiyete gitti

Basketbol Liginin 8. Haftasında yarın Karesispor ile karşılaşacak Selçuklu Belediyespor Balıkesir’e gitti.

Basketbol Liginin 8. Haftasında yarın Karesispor ile karşılaşacak Selçuklu Belediyespor Balıkesir’e gitti.  Mavi-beyazlı ekip bugün son antrenmanını maçın oynanacağı salonda yaparak maç saatini beklemeye başlayacak.  Selçuklu’nun hedefi zorlu deplasmandan galibiyetle dönmek

Türkiye Basketbol 1.Ligi’nde mücadele veren Selçuklu Belediyespor, ligin 8.haftasında yarın Karesispor ile karşılaşacak. Mavi-beyazlı ekip  bugün Balıkesir’de  son çalışmasını yaparak maç saatini beklemeye başlayacak. Ligde zirve mücadelesi veren Selçuklu Belediyespor, deplasmanda da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor. Son olarak evinde Bakırköy Basket’i 75-73 mağlup eden mavi-beyazlı ekip, haftayı averajla 3.sırada tamamladı. Ligin yeni ekiplerinden olan ve sezona ligde kalma hedefiyle başlayan Selçuklu Belediyespor’da alınan başarılı sonuçların ardından hedef de büyüdü. Selçuklu Belediyespor, sezon sonu ilk 9 içerisinde yer alarak ilk sezonunda Play-Off oynamak istiyor. Mavi-beyazlı ekip 7 haftası geride kalan ligde tek yenilgisini deplasmanda şampiyonluğun en büyük adaylarından Afyon Belediyespor karşısında aldı. Selçuklu Belediyespor yakaladığı bu başarılı grafiği sürdürüp Süper Lige çıkmanın planlarını yapıyor.

2 TAKIM SÜPER LİGE ÇIKACAK

Daha önce Süper Lig’e 2 takım da Play-Off’lar sonucunda çıkıyordu. 18 takımın yer aldığı ligde bu sezon öncesi yapılan değişiklikle lig birincisi direkt olarak Basketbol Süper Ligi’ne çıkacak. Ligde 2. ile 9.sıra arasındaki 8 takım ise Play-Off oynama hakkı elde ediyor. Play-Off’lar sonucunda rakiplerine üstünlük sağlayan bir takım daha Süper Lig’e çıkacak.

GALİBİYET İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı kaptanı Nezih Özbakır karşılaşma öncesi yaptığı açıklamada, “Bütün hafta boyunca bu karşılaşma için çok iyi hazırlandık. Rakibimizin gücünü  biliyoruz. Çalışmalarımızın karşılığını en iyi şekilde sahaya yansıtarak galibiyet için elimizden geleni yapacağız. Seyircilerimizin her maç giderek arttığını görüyoruz. Bu bizimi için sevindirici bir durum oluyor. Onlar bize itici güç veriyor. Tüm Konya halkını maçlarımıza bekliyoruz. Konya’da ki maçlarda onlara çok ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

ABİDİN KURT

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri