Selçuklu aradığını Karaman'da buldu

Selçuklu Belediyespor haftalardır hasret kaldığı galibiyeti Karaman deplasmanında kazanarak rahat bir nefes aldı.

Selçuklu Belediyespor haftalardır hasret kaldığı galibiyeti Karaman deplasmanında kazanarak rahat bir nefes aldı. Bölgesel Amatör Futbol Ligi 5. Gurubunda yer alan Selçuklu Belediyespor ligin beşinci haftasında deplasmanda Karaman Belediyespor ile karşı karşıya geldi. mavi-beyazlılar ligin ilk haftasında bu yana hasret kaldığı galibiyeti Karaman ekibi karşısında alarak hem rahatladı ve hem de güven kazandı.

Haftalardır galibiyet alamamanı baskısı altında başlayan mücadelenin ilk yarısında rakibine oranla oldukça iyi bir oyun sergileyen Selçuklu Belediyespor ilk devreyi 2-0 önde kapattı. Karaman Belediyespor, ikinci yarının hemen başında gol bulmasına ve umutlanmasına rağmen, ellerine geçen fırsatları değerlendiremeyence sahadan 2-1 yenik ayrılmak zorunda kaldı.

18.dakikada ani gelişen Karaman Belediye atağında Yusuf bir anda kaleci Gökhan ile karşı karşıya kaldı, net gollük pozisyondan yararlanamadı. 28.dakikada rakip takım öne geçti. Mevlüt'ün ceza atışını pas olarak kullandığı topla buluşan Mevlüt çaprazdan topu ağlara gönderdi ve mavi-beyazlılar maçta skor üstünlüğünü ele aldı.40.dakikada rakip takımın defanstaki hata ve anlaşmazlığını affetmeyen Celalettin düzgün bir vuruşla takımının ikinci golünü kaydetti ve ilk yarı Selçuklu Belediyespor'un 2-0 üstünlüğü ile son buldu.

Karaman Belediyespor ikinci yarıya golle başladı. 48.dakikada Cihan'ın ceza alanı ortasını iyi takip eden Serdar düzgün bir vuruşla kaleci Gökhan'ı mağlup ederek takımını umutlandıran golün sahibi oldu. Ancak ev sahibi konuk ekip Selçuklu Belediyespor geride kalan sürede iyi savunma yapıp rakibine gol fırsatı tanımadı ve haftalardır alamadığı galibiyeti bu maçta kazanmayı başardı.
Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Selçuk Aksoy, "Ligin ilk haftasından bu yana aradığımız galibiyeti yine deplasmanda aldık. Son derece iyi bir kadroya sahip olan kulübümüz şanssızlığı nedeniyle istediği sonuçları alamamış ve bu baskı ile arzuladığı futbolu sergileyememişti. Bu galibiyet kendimize olan güvenimizi kazanmamızı sağladı. Bundan sonraki maçlarda daha iyi oynayarak tekrar kazandığımız güvenle arzuladığımız sonuçları alacağımıza inanıyor ve takımımıza başarılar diliyorum." dedi. Selçuklu Belediyespor önümüzdeki hafta kendi sahasında Mersin Meskispor'u konuk edecek. Temsilcimiz bu maçın hazırlıklarına bugün yapacağı idmanla başlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri