Selçuklu Anadolu yerinde

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, 2. yarıya iyi başladı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, 2. yarıya iyi başladı. Yaptığı transferlerle gündeme gelen ve oldukça kaliteli bir kadro yapısına sahip Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen yeşil-beyazlılar, iki kez geriye düştüğü maçtan bir puan çıkarmayı başardı. Ayrıca temsilcimiz kaçırdığı mutlak gollerle adeta üç puandan oldu. Anadolu Selçukluspor aldığı bu skorla puanını 18' e çıkardı ve ligin 12. sırasındaki yerini değiştiremedi.
Beyaz Grup'ta 18. hafta maçları geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla tamamlandı. Lig'in ikinci yarısına lider giren Balıkesirspor, kendi saha ve seyircisi önünde aldığı 0-0'lık Bayrampaşa beraberliğine rağmen ligin zirvesinde kalmayı başardı. Puanını 33'e çıkartan Balıkesir, takipçileri ila arasındaki puan farkını azalttı. Haftanın en önemli maçlarından biri Tokatspor ile İnegölspor arısında oynandı. Haftaya 29 puanla giren İnegölspor, Balıkesir'in puan kaybettiği haftada 30 puanlı Tokatspor'u deplasmanda 2-0 yenmeyi başararak zirve yarışına ortak oldu. Bir başka deyişle Tokat aldığı yenilgi ile lideri yakalama şansını kaybederkin, İnegöl ise puanını 32'ye çıkartarak büyük moral buldu.

Büyük bir çekişmeye sahne olan ikinci yarının ilk haftasında  alınan sonuçlar ise şu şekilde: Alanyaspor 2–0 Körfez Futbol Kulübü, Altay 2–0 Ofspor, Balıkesirspor 0–0 Bayrampaşaspor, Denizli Belediyespor 0–3 Kırklarelispor, Gaziosmanpaşa 2–3 İskenderun Demir Çelikspor, Kızılcahamamspor 1–1 Çamlıdere Şekerspor, Tokatspor 0–2 İnegölspor, Yeni Malatyaspor 2–2 Anadolu Selçukluspor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri