Selçuklu Anadolu 11. sıraya geriledi

Hafta sonunu maç yapmadan kapatan Anadolu Selçukluspor, 16. hafta maçlarının ardından bir sıra gerileyerek 11. sıraya düştü.

Hafta sonunu maç yapmadan kapatan Anadolu Selçukluspor, 16. hafta maçlarının ardından bir sıra gerileyerek 11. sıraya düştü. Yeşil-beyazlılar, Eyüpspor maçının hazırlıklarına aralıksız devam ediyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, ligin 16. haftasını maç yapmadan kapattı. Haftaya 10. sırada giren yeşil-beyazlılar, 12. sırada bulunan Altay'ın İskenderun Demir Çelikspor'u deplasmanda 4-1 mağlup etmesi ile 11. sırdaya geriledi. Puanını 19 yapan Altay, 9. sıraya yerleşirken, temsilcimizin puanı 17'de kaldı. Anadolu Selçukluspor'un ilk yarının son haftasında karşı karşıya geleceği Eyüpspor ise ligin üst sıralarına doğru tırmanma fırsatı yakaladığı haftayı elinin tersi ile tepti. Eyüpspor, Bayrampaş'ya deplasmanda 2-1 mağlup olarak ligin 10. sırasına geriledi.

Geçtiğimiz pazar gününü dinlenerek geçiren yeşil-beyazlılar, dün yeniden topbaşı yaptı. Geride kalan haftada yapılan çalışmalara sakatlıkları devam eden Serbay Yağız ve Yaser Hacımustafaoğlu katılmazken, Mehmet Abdullah Çoban düz koşularla haftayı tamamladı. Ayrıca yeşil-beyazlıların teknik adama Mevlüt Ataseven, 16. haftada oynanan  Eyüpspor-Bayrampaşa maçını İstanbul'da izledi. İlk yarıyı moralli bitirmek isteyen Anadolu Selçukluspor, zorlu karşılaşmanın teknik ve taktik çalışmaları ile hazırlıklarını sürdürecek. Son haftalarda üst üste gelen kötü sonuçların ardından zirve yarışında büyük yara alan ve ligde orta sıralarda yer alan yeşil-beyazlılar uzun süren suskunluğunu ilk yarının son maçında bozmak ve galibiyet hasretine Eyüpspor maçında son vermek istiyor.

Anadolu Selçukluspor Eyüp deplasmanında son haftalardaki düşüşünü sonlandırmak ve dış saha başarısızlığını kırmak istiyor. Anadolu Selçukluspor dış sahada oynadığı 7 maçta sadece 2 gol atabildi. Yeşil-beyazlı ekip bu 2 gole karşılık kalesinde 5 gol gördü. Anadolu Selçukluspor evinde ise dışa sahaya oranla daha başarılı bir  performans gösteriyor. Yeşil-beyazlı takım sahasında oynadığı 8 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Daş sahaya oranla evinde daha başarılı olan Anadolu Selçukluspor oynadığı maçlarda  8 gol atıp 13 gol yedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri