Selçuklu 4.sırayı garantiledi

Türkiye Basketbol 3. Ligi E gurubunda ligin son haftasına gerilirken sıralama şekillenmiş oldu. Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Basketbol takımının da yer aldığı ligde hafta sonu oynanan maçların ardından ligin son haftasına girildi.

Türkiye Basketbol 3. Ligi E gurubunda ligin son haftasına gerilirken sıralama şekillenmiş oldu. Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Basketbol takımının da yer aldığı ligde hafta sonu oynanan maçların ardından ligin son haftasına girildi. Selçuklu Belediyespor takımı haftayı Bursa deplasmanında gurubun iddialı takımlarından Mg spor ile oynadığı maç ile tamamladı.

Güçlü rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar oldukça iyi bir mücadele ortaya koyan mavi beyazlılar, Onur ve İlker'in kadroda yer almamasına rağmen oynadığı oyunla alkış aldı. Karşılaşmada skor üstünlüğünü maç boyunca korumayı başaran ev sahibi ekip 1. periyodu 23-20, 2. periyodu 43-38, 3. periyodu ise 64-57 önde kapatmayı başardı. Maçın son çeyreğinde 67-67 beraberliği yakalamayı başaran Selçuklu Belediyesi, kaptan İbrahim'in 5 faulle oyun dışı kalması ayrıca hakemlerin 2 teknik faul çalması sonucu bu avantajını koruyamadı. Mavi beyazlılar aleyhine çalınan bu düdüklerin ardından tekrar geriye düşerken önemli oyuncuları da kenara geçmek zorunda kaldı. Avantajı tekrar ele alan ev sahibi takım mücadeleyi 88-72 kazanmayı başardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri