Selçuklu 2 transfer yapacak

2. Etap kamp çalışmalarına Konyada başlayan Anadolu Selçukluspor, antrenman temposunu giderek artırıyor

2. Etap kamp çalışmalarına Konya’da başlayan Anadolu Selçukluspor, antrenman temposunu giderek artırıyor. Dün bir kaleci ile anlaşma masasına oturan temsilcimiz alacağı bir forvet ile transferi kapatacak.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta bu sezon ilk kez mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor’da, 2. etap çalışmaları dün Konya’da başladı. İlk antrenmanını dün saat 17.00’de gerçekleştiren yeşil-beyazlılar bugün yapacağı çift idmanla temposunu giderek artırıyor. Antrenman programının ilk bölümünde kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapan Anadolu Selçukluspor, akşam seansında ise topla çalışmalar gerçekleştiriyor. Bir diğer taraftan da transfer çalışmalarına aralıksız devam eden yeşil-beyazlılarda forvet arayışları devam ediyor. Ayrıca 3. bir kaleci ile anlaşmak üzere olan Anadolu Selçukluspor, ismi henüz açıklanmayan bir kaleci ile dün görüşme masasına oturdu.

Konyaspor’dan 8 oyuncunun da takıma katılması ile birlikte kadrosunu daha güçlendiren Anadolu Selçukluspor’da Eken sezon başlamadan önce ideal kadrosunu belirlemenin hesaplarını yapıyor.  Sezonun ilk maçında kendi sahasında Yeni Maltayaspor ile karşılaşacak olan Anadolu Selçukluspor bu maçın hazırlıklarına yarından itibaren başlayacak. 9 Eylül tarihinde oynanacak karşılaşmanın programı ilerleyen günlerde açıklanacak. Ayrıca forvet arayışlarını sürdüren temsilcimizde takımdan gitmesi gündemde olan diğer oyuncuların durumu ise yapılacak olan transferlere göre belirlenecek.

Kadrosunu da 26’ya kadar düşürmek isteyen Anadolu Selçukluspor’da teknik direktör Salih Eken gidecek isimleri belirledi. Yaklaşık 30 futbolcu ile Esentepe kampını tamamlayan yeşil-beyazlılarda teknik adam Eken, Karsspor’dan alınan Ekrem Sütçü, Ankara Türk Telekom’dan alınan Barlas Yener ve denenmek için kampa katılan kaleci Doğukan ile yollarını ayırma kararı aldı. Teknik adam Salih Eken, hazırlıkların ikinci etabına başladıklarını ve lige kadar eksiklerini gidermek için çaba göstereceklerini söyledi.

Selçukluspor Esentepe’de oynadığı hazırlık maçlarında gösterdiği performansla lig öncesi umut verdi. Esentepe’de 5 hazırlık maçı oynayan temsilcimiz kalesinde sadece 1 gol gördü. Oynanan hazırlık maçlarında savunma kurgusunun iyi olduğu gözlenen yeşil-beyazlı ekipte hücum hattındaki eksikler yönetime rapor edilerek forvet oyuncu transferi istendi. İlk hazırlık maçına Azerbaycan 1. lig takımı Nefcala’ya 2-1 mağlup olarak başlayan yeşil-beyazlılar, ardından İnegölspor’u 3-0, Hatayspor’u 1-0 ve Maraşspor’u 1-0 mağlup etti. Temsilcimiz Bingölspor ile de 0-0 berabere kaldı.

Konyaspor’da forma giyen futbolcular Feyyaz Belen, Emra Akdağ, Aykut Uluç ve Ömer Ali Şahiner, Anadolu Selçukluspor’un kampında çalışmalarını tamamladı. Anadolu Selçukluspor’da Rıfat Erdem, Ali Kireş, Abdullah Çoban, Abdulkerim Kılıç’ın Anadolu Selçukluspor’da forma giymesini kararlaştırılmıştı. Ayrıca yeşil-beyazlılarda Şekerspor’un kadrosundan da 5 isim bulunuyor. Temsilcimizde Ahmet Önay, Rıdvan Sağlam, Kenan Karışık, Can Akdemir ve Cihat Kocatürk’de forma giyecek.

17'şer takımlı Kırmızı ve Beyaz gruplarda yapılacak Spor Toto 2. Lig, 8 Eylül'de başlayacak. Ligin ilk devresi 23 Aralık tarihinde sona erecek. Spor Toto 2.Lig'in ikinci yarısı ise 26 Ocak 2013'te başlayacak ve 12 Mayıs 2013'te tamamlanacak. Çift devreli lig müsabakaları sonunda Spor Toto 2. Lig'de, gruplarını şampiyon olarak tamamlayan 2 takım TFF 1.Lig'e yükselecek. Sezon sonunda Spor Toto 2. Ligde her iki grupta 2., 3., 4. ve 5. sırayı alan takımlar, TFF 1. Lig'e yükselecek 3. ve son takımın belirleneceği Play-Off müsabakalarına katılacak. Spor Toto 2. Lig'de, çift devreli lig müsabakaları sonunda her iki grupta 16. ve 17. sıraları alan 2'şer takım olmak üzere toplam 4 takım Spor Toto 3. Lig'e düşecek.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri