Selçuklu 2. sırada

7. haftada Alanyaspor'u evinde, 8. haftada ise Gaziosmanpaşaspor'u deplasmanda mağlup ederek tüm sevenlerine bayram hediyesi veren Selçukluspor, aldığı sonuçla 15 puanla ligin 2. sırasına yeraldı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor ligin 8. haftasında  Gaziosmanpaşaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Alanyaspor'u mağlup ederek evinde kazanma alışkanlığını sürdüren yeşil-beyazlılar,  Gaziosmanpaşaspor'u 1-0 mağlup ederek ilk deplasman galibiyetini aldı. Yeşil-beyazlılar aldığı bu sonuçla puanını 15'e çıkarttı ve ligin 2. sırasına yerleşti. Bir başka deyişle yeşil-beyazlılar, lider Kızılcahamam ile arasındaki puan farkını bire indirerek zirve yarışına yeni bir boyut kazandırdı.  Anadolu Selçukluspor ligin 9. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde  İskenderun Demir Çelikspor'u konuk edecek. Zorlu maçın hazırlıklarına bugün yapacağı tek antrenmanla başlayacak olan yeşil-beyazılar, evinde kazanma alışkanlığını sürdürerek ili bir seri yakalamak istiyor.
Rıfat erdem'in 86. dakikada attığı tek golle üç puanı hanesine yazdıran yeşil-bieyazlılarda moraller yerinde. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, Ali Karatutlu, Halil Kurt ve Harun Kiraz hakem üçlüsünün yönettiği ve 1-0 kazandığı karşılaşmayı Anadolu Selçukluspor: Ahmet Sabri, Mehmet Abdullah Çoban, Yusuf, Yaser, Kenan, Volkan, İlhan, Fikret, Uğur, Rıdvan, Serhat ve Serbay ile oynadı. Ev sahibi ekip Gaziosmanpaşaspor ise Fatih, Ethem, Ramazan, Berk, Cemre Seçkin, Taner, Nuh, Ömer Kaplan, Özgür, Murat, Sertaç, Enis ve Uğur ile tamamladı.

Oldukça çekişmeli ve zekli geçen 8. hafta maçlarının ardından ligin in karlı takımı Anadolu Selçukluspor ve Balıkesirspor oldu. Zirve yarışında iki haftada üst sıralara tırmanan temsilcimiz Kızılcahamamspor'un deplasmanda Denizli Belediyespor'a 1-0 mağlup olması ile liderle arasındaki puan farkını bire indirdi.  Tokatspor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Balıkesir ise puanını 15 yaptı ve 3. sıradan takibini sürdürdü. Haftayı bay geçen İnegölspor ise 14 puanla ligin 4. sırasında bulunuyor.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 8. hafta maçları tamamlandı. Karşılaşmalarda alınan sonuçlar  ve önümüzdeki haftanın maçları şöyle: 8. Hafta sonuçları: Tokatspor-Balıkesirspor (0-2), Altay-Yeni Malatyaspor (0-0), Alanyaspor-Eyüpspor (3-3), Ofspor-Çamlıdere Şekerspor (1-2), Gaziosmanpaşa-Anadolu Selçukluspor (0 -1), İskenderun Demir Çelikspor-Bayrampaşa (1-0). 9. Hafta maçları: Çamlıdere Şekerspor-İnegölspor, Kırklarelispor-Ofspor, Bayrampaşa-Körfez Futbol Kulübü, Anadolu Selçukluspor-İskenderun Demir Çelikspor, Eyüpspor-Gaziosmanpaşaspor, Yeni Malatyaspor-Alanyaspor, Balıkesirspor-Altay, Denizli Belediyespor-Tokatspor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri