Selçuklu 2. maçına çıktı

Anadolu Selçukluspor, özel maç serisine Azerbaycan 1. lig takımı Nefcala ile yaptığı karşılaşma ile başladı

Anadolu Selçukluspor, özel maç serisine Azerbaycan 1. lig takımı Nefcala ile yaptığı karşılaşma ile başladı. Güçlü rakibine 2-1 mağlup olan yeşil-beyazlılar, dün ikinci özel sınavında İnegölspor ile karşılaştı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, Bolu kampın çalışmaları aralıksız sürüyor. Yaklaşık 10 günlük çalışma programı içerisinde oynayacağı hazırlık maçları ile takımın son durumunu görmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlıların oynadığı özel maçı yarım kaldı. Yeşil-beyazlılar, kendisi ile birlikte Esentepe Otel’de kamp yapan bir Azerbaycan 1. lig takımı Nefcala ile geçtiğimiz gün bir hazırlık maçı yaptı. Karşılaşmada Can Deamir’in golü ile 1-0 öne geçmeyi başaran Anadolu Selçukluspor, 90 dakikanın sonunda güçlü rakibine 2-1 mağlup oldu. Yeşil-beyazlılar ikinci özel sınavında dün İnegölspor ile karşı karşıya geldi. Bugünü yapacağı tek antrenmanla geçecek olan temsilcimiz yarın Maraş Belediyespor, 19 Ağustos’ta Hatayspor ve 20 Ağustos’ta Bingölspor ile karşı karşıya gelecek.

Anadolu Selçukluspor, yapacağı hazırlık maçlarında takımın son durumunu ve ortaya çıkabilecek eksikleri görmek istiyor. Transfer çalışmalarına ise aralıksız devam eden yeşil-beyazlılar, alacağı bir santrafor ile transfere son noktayı koymak istiyor. Ayrıca Konyaspor’un bolu kampını tamamlaması ile Anadolu Selçukluspor kadrosuna dahil edilmek istenen futbolcular da belli oldu. Yaşanan son gelişmelerle birlikte, Torku Konyaspor’da forma giyen futbolcular Feyyaz Belen, Emra Akdağ, Aykut Uluç ve Ömer Ali Şahiner, dün Anadolu Selçukluspor’un kampına katıldı.

Konyaspor’dan gelen 4 futbolcu ile kadrosunu şekillendirmenin startını veren yeşil-beyazlılar, Sarayönü Belediyespor’dan 1986 Ilgın doğumlu forvet Tayyar Karadağ, Kastamonuspor’dan 1989 Ankara Gölbaşı doğumlu orta saha oyuncusu Serhat Mermer, Karsspor’dan 1990 Altındağ doğumlu defans oyuncusu Göktuğ Uzunoğlu, yine Karsspor’dan 1989 İstanbul Kadıköy doğumlu orta saha oyuncusu Ekrem Sütçü, Gebzespor’dan 1990 İstanbul Bakırköy doğumlu stoper Ümit Kocabaş, Ankara Türk Telekom’dan 1992 Kütahya Tavşanlı doğumlu forvet Barlas Yener, Bandırmaspor’un kalecisi Deniz Yıldırım ve Çanakkale Dardanelspor’un stoperi Volkan Fındıklı ile sözleşme imzaladı.

3 kaleci ve 23 futbolcu olmak üzere toplam 26 kişilik bir kadro oluşturmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda Rıfat Erdem, Ali Kireş, Abdullah Çoban, Abdulkerim Kılıç’ın Anadolu Selçukluspor’da forma giymesini kararlaştırılmıştı. Ayrıca yeşil-beyazlılarda Şekerspor’un kadrosundan da 5 isim bulunuyor. Temsilcimizde Ahmet Önay, Rıdvan Sağlam, Kenan Karışık, Can Akdemir ve Cihat Kocatürk’de forma giyecek. Yeşil-beyazlılar Elazı Belediyespor’dan sağ bek Fikret Topaloğlu’nu renklerine bağladı. Temsilcimiz son olarak Gençlerbirliği’nde forma giyen gurbetçi futbolcu Sezai Zehiroğlu’nu renklerine bağlamıştı.

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Salih Eken, oynayacakları özel maçlarla takımın son durumunu görmenin hesaplarını yaptıklarını söyledi. Burada yapacakları maçlar ile takımın son durumu görmek istediklerini ve eksiklerini daha iyi tespit edeceklerini ifade eden Eken; “Transferi henüz tamamlamadık. Bir santrafor ile bu çalışmalarımıza son vermek istiyoruz. Ancak hazırlık maçları süresince belirleyebileceğimiz eksik bir mevki olursa o bölgelere transferler düşünülebilir. Şu ana kadar yaptığımız gözlemlemeler sonucunda uyum sorunun oldukça çabuk atlatacağız. Bunu şimdiden aşmaya başladık. Kısa sürede futbolcularım birbirlerini tanımaya başladılar ayrıca oldukça iyi niyetli bir şekilde çalışıyorlar. İyi bir ekip kurmak istiyoruz ve bunun sinyallerini şimdiden almaya başladık” dedi.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri