Selçuk’a rahat yok

Konya Torku Selçuk Üniversitesi’nde sular bir türlü durulmuyor. Sarı mavililerde kötü gidişin yanı sıra hafta içi yaşanan kadro dışı olayı ile gene ortalık karıştı.

Beko Baskeetbol lig’inde mücadele eden temsilcimiz Konya Torku Selçuk Üniversitesi’nde  sular bir türlü durulmuyor. Sarı mavililerde kötü oyun ve kaybedilen puanlar nedeniyle morallerin bozuk olduğu bir zamanda hakan Köseoğlu’nun kadro dışı bırakılması ile sular iyice bulandı.

“HOCAMIZIN KARARI İLE…”

Sarı mavili kulübün basın sözcüsü Tunahan Turhan, Hakan Köseoğlu’nun kadro dışı kalma sebebinin disiplinsiz hareketler olduğunu ifade etti. Turhan yaptığı açıklamada, “Hocamız oyuncu hakkında hazırladığı bir rapor ile karşımıza geldi ve kendisini kadro dışı bırakılmasını talep ettiğini ifade etti. Bizde hocamızı dinledik ve bu kararın doğru olduğuna karar verdik. Netice de Hakan süresiz olarak kadro dışı kaldı. Oyuncu bundan sonraki antrenmanlara altyapı takımlarımız ile çıkacak.” dedi.

“KAZANMAK ZORUNDAYIZ”

Tofaş maçıyla ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Tunahan Turhan, “Aslında her zaman söylediğimiz şeyler. Bu maçı kazanmak mecburiyetindeyiz. Rahatlamak adına buna ihtiyacımız var. Tofaş’ın güçlü bir takım olduğunu ve iyi bir performans sergilediklerini biliyoruz ancak bunu sahamızda taraftarımızın da desteği ile sahamızda galip gelmek istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağız.” şeklinde konuştu.

“KAYNAK BULMAMIZ LAZIM”

5 yabancının kullanılması ile ilgili soruya ise Turhan, “Bunu bizde çok istiyoruz. Ancak bildiğiniz gibi bunu yapabilmek için federasyona belli bir para yatırmamız gerekiyor. Bunun için de şu an için yeterli kaynak yok. Eğer bu noktada bir sponsor bulup kaynak yaratamazsak zor gözüküyor. Şimdilik bu nedenle konu beklemede” diye cevap verdi.
Tofaş maçı biletlerinin de daha önceden duyurulan noktalarda satışına başlandığını belirten Turhan, sporseverlerin karşılaşmayı 5 TL ödeyerek izleyebileceklerini ifade etti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri