Selçuk’a güçlü yönetim

TB2L temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitespor gerçekleştirdiği olağan genel kurul ile yeni yönetimini belirledi. Sarı-mavili yönetiminde bir çok güçlü isim bulunuyor
Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi B Grubu’nda mücadele edecek olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Yaptığı transferlerle yeni bir takım olan sarı-mavili ekipte yeni yönetimde belirlendi. Geçen hafta yapılması planlanan ancak yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelenen genel kurul, Rektörlük Havuz başında yapıldı. Torku Selçuk Üniversitesi Olağanüstü Genel Kurulunu yaptı ve şehrin tanınmış iş adamlarını bürokratlarını sanayicileri ve spor yöneticilerini bir çatı altında topladı.

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü Sosyal tesislerinde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurula TFF Yönetim Kurulu üyesi ve ASKF Genel Başkanı Mehmet Baykan da katıldı.

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut geçen yıl kıl payı kaçırılan şampiyonluğa Konya olarak bu yol mutlaka ulaşabilmek için şehrin bütününü kucaklayan bir yönetim anlayışı ile yeni sezona hazırlandıklarını ifade etti ve herkese teşekkür etti.

Genel kurul sonrası Torku Selçuk Üniversitesi’nin yönetimi şu isimlerden oluştu: Kürşat Turgut, Zeki Çimen, Hüseyin Sarıköse, Tayfun Yenikaynak, Ali Arıkoğlu, İbrahim Çınar, Okay Tınkır, Osman Hekimoğlu, Enes Ünlüer, Güven Öten, Av. Süleyman İslambay, Ahmet Baydar, Memduh Oğuz, Sadullah Süslü, Av. Bekir Karataş, Abdullah Özbey, Gülvezir Korkmaz, Hasan Özdemir, Faruk Güraksu, Bülent Kaftanoğlu, Av. Sıtkı Beşiktepe, Av. Yavuz Tezcan, Av. Fatih Ekizer, Okan Ekesoy, İsmail Kara, Celal Emiroğlu, Mustafa Baykan, Musa Dilek, H.İbrahim Kafaoğlu, Mehmet Kamanlı, Mustafa Azman, Recep Çınar, Mehmet Horasanlı, Mustafa Kulu, Ali Tabak, Ahmet İzgi, Uğur Özteke Genel kurulda yapılan seçim sonrası Onur Kurulunda ise Prof. Dr. Dinçer Bedük, Hilmi Kulluk, Ali Yeğin, Ömer Atiker, Mehmet Köseoğlu, Süleyman Işıkçeviren, Prof. Dr. Yusuf Doğruer, Doç. Dr. İbrahim Arslan yer aldı.

Torku Selçuk Üniversitesinde yeni sezon hazırlıkları da tüm hızıyla sürüyor. Antrenör Ayhan Kalyoncu gözetiminde Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs Stadında yapılan antrenmanlarda kondisyon arttırıcı çalışmalar gerçekleştiriliyor. Temsilcimiz önündeki iki aylık süreyi iyi değerlendirip lige hazır bir şekilde girmek istiyor. 16 Ekim’de başlayacak olan 2010-2011 sezonunda TB2L B Grubu’nda mücadele verecek olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi zorlu lig maratonunda Tenis Eskrim Dağcılık, Akhisar Belediye, İTÜ, Hacettepe Üniversitesi, Beykoz, Gelişim Koleji, Başakşehir, Kepez Belediyesi, İstanbulspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Optimum TED Ankara Koleji ile aynı grupta yer alacak. Deplasmanlı iki devreli lig usulüne göre oynanacak olan normal sezon 22 hafta sürecek. Gruplarında ilk 8 sırayı alan takımlar play-off turunda mücadele etmeye hak kazanacak. 26 Mart 2011'de başlayacak play-off serisi; eleme turu, çeyrek final ve final grubu olmak üzere 3 aşamada oynanacak. Statüye göre eleme turu müsabakalarında 2 galibiyet alan 8 takım çeyrek finale yükselecek ve bu turda da bir üst gruba yükselebilmek için takımların yine 2 maçı kazanması gerekecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri