Selçuk zorlu virajda

Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden Selçuk Üniversitesi, bugün zorlu maçlarından birine daha çıkacak. Deplasmanda Akhisar Belediyesi ile karşılaşacak olan sarı-mavililer evine galibiyetle dönmek istiyor

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Lig’i B grubunda zirve mücadelesi veren Torku Selçuk Üniversitesi ilk yarının son deplasman maçını bugün Akhisar deplasmanında oynayacak. Manisa Salonu’nda Saat 18.00’de oynanacak olan zorlu karşılaşmada İsmail Tarkan Tuser, Onur Can ve Kerem Baki hakem triosu görev yapacak. Evine galibiyetle dönmenin hesaplarını yapan Selçuk Üniversitesi’nde önemli bir eksik bulunmuyor.
Antrenör Altar Tunçkol bu maçın son derece zorlu geçeceğinin bilincinde olduklarını söyleyerek; “Selçuk Üniversitesinin Konya olarak bu sezonki hedefini ve iddiasını biliyorum. Tüm çabalarımızda bu yolda mutlu sona ulaşmak için. Henüz istenilen seviyede değiliz. Bunu da bilmiyorum. Çok eksiklerimiz var. Ama bu eksikleri yetenekli oyuncularımız ile daha çok çalışarak gidereceğiz. Rakip saha ve seyirci avantajını çok iyi kullanan bir takım. Yabancı oyuncuları çok formda. Tedbirlerimizi ona göre alacağız. Ama biz kazanmak istersek buradan galibiyetle döneriz” diye konuştu. Akhisar Belediye maçının kafile başkanı As Başkan Hasan Özdemirde takımın buradan galibiyetle döneceğini ifade ederek; “Konya yoluna devam edecek” dedi.
Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Kürşat ise Turgut takımın geçen yıl olduğu gibi bu yılda tamamen sponsorların iş adamlarının ve spor gönüllerinin maddi ve manevi destekleri ile zirve mücadelesi verdiğini söyleyerek: “Bu konuda Konya’ya ve Konya iş dünyasına sonsuz teşekkürler ediyoruz. Konya basketbolunu şu anda en üst seviyede temsil eden kulübün yöneticileri olarak bize her fırsatta yardımcı olan anlayış gösteren şehrimizin yöneticilerine insanlarımıza teşekkür ederiz. Bugün Akhisar maçından evimize istediğimiz sonucu alarak döneceğimize inanıyoruz” dedi.
Öte yandan Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nin 10. haftası dün oynanan üç karşılaşma ile başladı. 10. haftanın açılış maçında FMV Işık, dün Pertevniyal’i konuk etti. Günün 2. ve 3. karşılaşmaları ise B Grubu’nda oynandı. Gelişim Koleji-TED Ankara Kolejliler mücadelesinin ardından Hacettepe Üniversitesi ile Başakşehir, Ankara’da karşı karşıya geldi. B Grubu’nda 10. hafta mücadelesi bugün 4 maçla tamamlanırken A Grubu’nda bugün tek maç yapılacak. B Grubu’nda bugün tamamlanacak olan 10. haftanın maç programı: 15.00 İTÜ Kalebodur - İstanbul Spor (İTÜ Ayazağa Spor Salonu) 16.00 Kepez Belediye-Gaziantep BŞB. (Kepez Belediyesi Spor Salonu) 17.00 TED-Beykoz (Abdi İpekçi Spor Salonu) 18.00 Akhisar Belediye-Selçuk Üniversitesi (Akhisar Bld. Spor Salonu)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri