Selçuk zor virajda

Ligde iyi bir çıkış yakalayan Selçuk Üniversitesi bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesporu ağırlıyor. Evinde oynadığı iki maçı da kazanan temsilcimiz üçüncü karşılaşmayı da galibiyetle noktalamak istiyor

Basketbol Erkekler 2. Lig A Grubu’nda mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, bugün ligin flaş ekipleri arasında yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Torku 19 Mayıs Arena Spor Salonu’nda oynanacak zorlu karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Büyük bir heyecana sahne olması beklenen zorlu karşılaşmayı İsmail Keser ve Ozan Gönen hakem ikilisi yönetecek. Üniversitespor dün yaptığı çalışmanın ardından kampa girerken, takımda Emre, Hakan Üsküplü ve Antonio Meeking’in hafif sakatlıkları bulunuyor. Geçtiğimiz hafta evinde Final engelini kayıpsız geçen Üniversitespor, bugünkü maçtan da galibiyetle ayrılarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Üniversitespor antrenörü İsmail Beleş, sakat oyuncuların bulunmasına karşın bugünkü zorlu maça tam kadro çıkacaklarını söyledi. İyi bir çizgi yakaladıklarını ve morallerinin üst düzeyde olduğunu ifade eden Beleş; “İstanbul Büyükşehir maçına uzun bir aradan sonra tam kadro çıkacağız. Kaliteli ve başarıya azmetmiş bir kadroya sahibiz. Her iki ekip açısından da çok zor bir maç olacak. Son saniyeye kadar yine yüreğimizle mücadele edip hedefe ulaşmaya çalışacağız. Ayrıca taraftarımızı da maça bekliyoruz” diye konuştu.
Ayrıca Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Güraksu, İstanbul Büyükşehir Belediye maçı öncesi tüm sporcuların ve teknik heyetin maaşlarının ödendiğini ve sezon başı belirlenen prim sisteminin de geçerli olduğunu hatırlattı. Güraksu, “Yönetim olarak Konya’da basketbol heyecanının yeniden Beko Basketbol Ligi’nde olduğu gibi yaşanabilmesi için büyük çaba harcıyoruz. Yönetimde bulunan iş adamlarının yanı sıra şehrin ileri gelenleri ve iş dünyası ile sürekli temas halindeyiz. Engelleri aşmak için Konya bütünleşiyor. Bugün oynayacağımız maçta yine en büyük gücü seyircimizden alacağız. Tüm sporseverleri ve üniversite gençliğini maça davet ediyoruz” dedi.
Üniversitespor Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu bugün Torku 19 Mayıs Arena’da oynanacak maça tüm üniversite öğrencilerini ve basketbol severleri davet ederek, “Alınan galibiyetlerde, mutlu günlerimizde Selçuk Üniversitesi’nin o muhteşem taraftarını görmek istiyoruz. Lig bu sezon inanılmaz zor ve çetin geçiyor. Taraftarlarımız olmadan mutluluklarımızı doyasıya yaşayamıyoruz. Bu yüzden tüm spor camiasını Cumartesi günkü maçta yanımızda görmek istiyoruz” dedi    

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri