Selçuk zor sınavda

Torku Selçuk Üniversitesi ligin ilk yarısında deplasmanda yendiği Trabzonspor ile yarın evinde karşı karşıya gelecek. Kampus 19 Mayıs Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 16.00'da başlayacak

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Torku Selçuk Üniversitesi sezonun 19. Hafta maçında sahasında ligin güçlü ekiplerinden Trabzon Basketbol'u konuk edecek.  Kampus 19 Mayıs Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 16.00'da başlayacak. Müsabakayı İsmail Keser, Aydın Karaçam, Ahmet İbin hakem üçlüsü yönetecek. 2.yarıya başlayan beklenmedik bir yenilgi ile başlayan Torku Selçuk Üniversitesi 2. yarıda evinde oynayacağı ilk maçını kazanmak istiyor. Trabzonspor’u yenerek ligde tekrar çıkışa geçeceklerini ifade eden Torku Selçuk Üniversitesi Antrenörü Ajlan Kavasoğlu” Bugün kendi evimizde zor bir sınav vereceğiz. Hazırlıklarımızı tamamladık. Önemli bir eksiğimiz yok. Hedefimiz salon ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak maçı kazanmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.Geçen Sezon Beko Basketbol Ligi’nden düşen Trabzonspor sezona kötü başlamasına rağmen Hasan Özmeriç ile iyi bir çıkış yakaladı. Kadrosunda önemli yıldızları barındıran bordo-mavililer ara transfer döneminde de Hacettepe’den Önder Külçebaş’ı transfer ederek kadrosunu daha da güçlendirdi. Ligin ilk yarısında Trabzon’da oynanan maçı Torku Selçuk Üniversitesi uzatmada 97-96 kazanmıştı. Torku Selçuk Üniversitesi ile Trabzonspor daha önce 6 kez karşılaştı. Bu maçlardan üçünü Karadeniz ekibi, diğer üçünü ise temsilcimiz kazandı.
 SARI-MAVİLİLER TARAFTARINI BEKLİYOR   
Torku Selçuk Üniversitesi oynayacağı zorlu Trabzon maçında taraftarlarını yanında görmek istiyor. Sahasında   2. devrenin ilk maçına çıkacak olan sarı-mavili ekip geride kalan haftada ladığı yenilgiyi telafi etmek istiyor. Son iç saha maçını 5 Ocak’ta Darüşşafaka ile oynayan sarı-mavililer ligin son devresindeki ve ikinci yarının ilk haftasındaki maçlarını deplasmanda oynadı. Evinde henüz yenilgi yüzü görmeyen Selçuk Kartalları bu haftada taraftarlarından destek bekliyor. Zorlu maça taraftarları davet eden yönetim, Trabzon ile zor bir maça çıkacaklarını bu maçta taraftarlarını yanlarında görmek istediklerini ifade etti. Torku Selçuk Üniversitesi yönetimi takımın vereceği   destekle maçı kazanacaklarını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri