Selçuk yönetimini güçlendiriyor

Torku Selçuk Üniversitesi yönetimi olağan genel kurul kararının ardından Prof. Dr. Kürşat Turgut başkanlığında toplanarak yeni yönetim için kolları sıvadı. Bu arada yönetim ismi gizli tutulan Beko Basketbol liginden tecrübeli bir oyuncu ile anlaşma zemini

Basketbolda TB2Lde ki temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesinde iç ve dış transfer çalışmaları tüm hızı ile sürürken yönetimde olağan genel kurul öncesi mevcut yönetimi takviye etmek için kolları sıvadı.

Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Turgut Başkanlığında toplanan mevcut yönetim kurulu üyeleri, yeni yönetim için şehrin güçlü isimleri ile takviye edilmesi konusunda görüş birliğine varırlarken As başkan Bülent Kaftanoğlu ve yönetim kurulu üyesi ve Sponsorluk ve taraftarlar sorumlusu Faruk Güraksu yeni sezon için hedefi büyüttüklerinin altını çizerek“Bu sezon çok daha güçlü ve tecrübeli bir yönetim ile geçtiğimiz sezon kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu bu yıl mutlaka kazanmak istiyoruz. Bunun içinde önce yönetim olarak şehri tam olarak kucaklayan şehrin iş dünyasının spor dünyasının başarılı tanınmış tecrübeli isimlerini de çatımız altında toplayarak Konya basketbolunu layık olduğu yere çıkarmak istiyoruz” dediler Yönetimin almış olduğu karar gereğince Torku Selçuk Üniversitesinde olağan genel kurul 9 Ağustos Pazartesi günü yapılacak. Eğer çoğunluk sağlanamaz ise bu kez 16 Ağustos pazartesi günü mevcut çoğunluk ile olağan genel kurul yapılacak.
Yönetim kurulu bu arada transfer çalışmalarının sürdürüldüğünü ve teknik heyetin isteği doğrultusunda Beko Basketbol liginden bir oyuncuyu mutlaka kadrolarına dahil edeceklerini söylediler
Torku Selçuk Üniversitesi yeni sezon çalışmalarına başlamak için 8 Ağustos Pazar günü Konya’da toplanacak. İç transferde istediği oyuncular ile yeniden anlaşan dış transferde ise yaptığı nokta transferler ile dikkatleri üzerine çeken Torku Selçuk Üniversitesinde sezon başı hazırlık programı açıklandı. Antrenör Ayhan Kalyoncu yeni sezon çalışmaları için tüm sporcularını 8 Ağustos Pazar günü Konya’da olmaya davet ederek 9 Ağustos Pazartesi gününden itibaren de günde çift çalışma ile zorlu lig için hazırlıklarımıza başlayacağız. Sabah ve akşam olmak üzere günde çift çalışma yapacağız. Sabahları kros ve atletizm öğleden sonra ise salon çalışmaları yapacağız. Bu arada iyi bir kamp dönemi içinde yönetim kuruluna rapor sunacağım. Torku Selçuk Üniversitesi olarak takımın ve şehrin geçen yıl kıl payı kaçırdığı şampiyonluğa bu yıl ulaşmak istiyorsak sezon öncesi çok iyi bir hazırlık dönemi geçirmek zorundayız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri