Selçuk yara saracak

Geçen hafta Pİ Kolejine deplasmanda 84-80 yenilerek şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan Torku Selçuk Üniversitesi bugün sahasında Best Balıkesir Basketbol'u karşı karşıya geliyor

Basketbol 2. Liginde mücadele eden Torku Selçuk Üniversitesi sezonun 27. haftasında Best Balıkesir Basketbol'u sahasında konuk edecek. Kampus19 Mayıs Spor Salonunda oynanacak olan maç saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşmayı İbrahim Altıntaş, Mehmet Fatih Ertürkmen ve Egemen Ercan hakem üçlüsü yönetecek.

HALİL ÜNER İLE İLK MAÇ

Sarı-mavililer yeni antrenörü Halil Üner yönetiminde çıkacağı ilk maçından galibiyetle ayrılarak  son haftalarda yaşanan kötü gidişe dur demek istiyor. Geçen hafta ligin orta sıra takımlarından Pİ Koleji deplasmanından mağlubiyetle ayrılan ve son 5 maçının 4'ünü kaybeden Torku Selçuk Üniversitesi'nde amaç Best Balıkesirspor maçını kazanarak yeniden bir çıkış yakalamak. Son 2 maçını yardımcı anterör Mert İldeş yönetiminde oynayan Torku Selçuk Üniversitesi'nde antrenör probleminin giderilmesinin ardından takımdaki belirsizliğin ortadan kalkmasıyla birlikte yüzler gülmeye başladı. Hafta başından beri yeni antrenörü yönetiminde antrenmanlara çıkan Selçuk'ta tecrübeli antrenör Halil Üner rüzgarı esiyor. Takımın başına geçer geçmez farkını hissettiren Üner ile birlikte takımdaki havanın değiştiği gelen bilgiler arasında.

BALIKESİR ÇIKIŞTA

Balıkesir temsilcisi son 5 maçını kazanarak büyük biri çıkış yakaladı. En son yenilgisini 21. Hafta'da kendi evinde Yaşilgiresun Belediye karşısında alan Balıkesirspor daha sonra oynadığı son 5 maçını kazanarak iyi bir performans sergiledi. Yeşilgiresun Belediye mağlubiyetinin ardından 22. Hafta'da ligin güçlü takımlarından Akhisar Belediye deplasmanından 61-67 kazanarak moral buldu. Daha sonra lider Mackolik.com Uşak Üniversitesi'ni kendi evinde 84-81 mağlup eden Best Balıkesir Basketbol çıkışını sürdürdü. Ardından sırasıyla Fibrbeton İstanbulspor, Pİ Koleji, Maliye Milli Piyango'yu yenen Balıkesirspor iyi bir seri yakaladı. Best Balıkesir kadrosunda Robert Lowery JR, Pervis Lee Pasco gibi etkili oyuncuları barındırıyor. Öte yandan Selçuk Üniversitesi kötü bir süreç yaşıyor. Son 5 maçından 4'ünü kaybeden sarı-mavililer sadece Fibrbeton İstanbulspor'u kendi evinde yenebildi. Performanslar karşılaştırıldığında Torku Selçuk Üniversitesi'ni zor bir maç bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri