Selçuk Üniversitesi’ne ‘En İyi Sunum’ Ödülü

Antalya’da düzenlenen TEKNOFEST Akdeniz kapsamındaki Finansal Teknolojiler Yarışmasında En İyi Sunum Ödülünü Selçuk Üniversitesinden AYZEK WinTwin Takımı aldı.

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) Akdeniz Teknoloji Yarışmaları’nın finali, Antalya'da düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

ANFAŞ Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen yarışmalar, 1 milyon 650 bin yarışmacının başvurusuyla 49 ana kategori ve 127 alt kategoride yapıldı. Yapay zekadan haberleşmeye, biyoteknolojiden tarım teknolojilerine uzanan yarışmaların finalinde bin 270 takım ve 6 bin 514 finalist, dereceye girmek için mücadele etti. Final yarışmalarında dereceye giren gençlere ödülleri Antalya Valisi Hulusi Şahin, Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol tarafından verildi.

Teknoloji Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Sema Servi’nin önderliğinde yarışmaya katılan Fatih Akkuş, M. Esad Doğan, Rabia Doğanay ile Damlanur Baradayı’dan oluşan AYZEK WinTwin Takımı, Finansal Teknolojiler Yarışmasında En İyi Sunum Ödülü’ne layık görüldü.

Teknoloji ve inovasyona büyük önem verdiklerini belirten Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, ödülünü TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’dan alan AYZEK WinTwin Takımı’nı tebrik etti. Prof. Dr. Yılmaz, araştırma ve bilimsel faaliyetler konusunda öğrenci ve akademisyenlere her zaman destek olduklarını ifade etti.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri