Selçuk Üniversitesinden 2 imza daha

Torku Selçuk Üniversitespor Amerikalı oyun kurucu Jeremy Granger ve transferin gözdelerinden Mersin Büyükşehir Belediyesporlu Yalçın Azizmahmutoğulları ile sözleşme imzaladı.

T2BL’de mücadele eden ve yeni sezonda Beko Basketbol Ligine yükselme hedefi ile mücadele edecek olan Torku Selçuk Üniversitespor Amerikalı oyun kurucu Jeremy Granger ve transferin gözdelerinden Mersin Büyükşehir Belediyesporlu Yalçın Azizmahmutoğulları ile sözleşme imzaladı. Yeni sezona güçlü bir kadro ile girerek Beko Basketbol Ligine yükselmek isteyen Torku Selçuk Üniversitesinde transfer çalışmaları da sürüyor. Şu ana kadar 9 oyuncu ile anlaşma sağlayan Üniversitespor 1’i yabancı olmak üzere 3 oyuncu daha transfer edecek.

Torku Selçuk Üniversitespor Kulüp Başkanı Yunus Derebağ transfer konusunda antrenör Ajlan Kavasoğlu’nun isteği doğrultusunda hareket ettiklerini ifade ederek “Sezona bildiğiniz gibi hoca transferiyle başladık ve takımımıza Türk Basketbolu’nun değerli isimlerinden birini getirdik. Ardından da 9 oyuncu transferi yaptık. Güçlü bir ekip kurmaya çalışıyoruz. Yönetimsel ve teknik anlamda daha profesyonel ve kurumsal bir kulüp olmak adına çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah yeni sezonda hedefimize ulaşacağız. Sezon sonunda yaptığımız hataları ve doğruları tartışarak masaya yatırdık. Yeni sezonda bu hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz.” dedi.

Sarı mavililer Trabzonspor’dan Oktay Yılmaz, Daçka’dan genç milli oyuncu Burak Selen ve Ufuk Gürgen ile 1’er yıllık anlaşmaya varmıştı. Hadi Özdemir, Hadi Doğan, Soykan Yıkılmaz, Oktay Yılmaz ve Burak Selen ile anlaşarak bu isimleri de kadrosuna dahil eden Torku Selçuk Üniversitesi son olarak ise Amerikalı oyun kurucu Jeremy Granger ve transferin gözdelerinden Mersin Büyükşehir Belediyesporlu Yalçın Azizmahmutoğulları ile sözleşme imzaladı.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri