Selçuk Üniversitesi zirvede kaldı

Türkiye Basketbol İkinci Liginde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, ligin 24. haftasında İstanbul deplasmanında Tenis Eskrim Dağcılık ile karşı karşıya geldi.

Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, ligin 24. haftasında İstanbul deplasmanında Tenis Eskrim Dağcılık ile karşı karşıya geldi. Şampiyonluk yolunda tüm zorlu rakiplerini tek tek dize getiren ve 14 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan sarı-mavililer, ligin son sırasındaki Tenis Eskrim Dağcılık’a 67-59 mağlup oldu. Bir başka deyişle temsilcimiz kazasız belasız denizleri aştı, ancak derede boğuldu.

Torku Selçuk Üniversitesi aldığı bu yenilgi ile moral kaybetti ancak zirvedeki yerini korudu. Puanını 43’e çıkaran sarı-mavililer averajla liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Temsilcimizin aldığı bu yenilgi kendisini yakından takip eden Optimum TED Ankara Kolejliler’i sevindirdi. Gaziantep’i deplasmanda mağlup eden Ankara Kolejliler, puanını 43 yaptı ve ikinci sıradan takibini sürdürdü.

Genç Telekom ise aldığı galibiyetle puanını 42 yaptı ve zirvenin hemen arkasında yer aldı. Aldığı yenilgi ile evine moralsiz dönen Selçuk Üniversitesi, dünü izinli olarak geçirdi. Ligin 25. haftasında Final Gençlik’i evinde ağırlayacak olan sarı-mavililer karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla başlayacak. Selçuk Üniversitesi’nde önemli bir eksik bulunmuyor.

24 HAFTA KARŞILAŞMALARI TAMAMLANDI

Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde 24 hafta karşılaşmaları tamamlandı. Sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi deplasmanda karşılaştığı Tenis Eskrim Dağcılık’a 67-59 mağlup olmasına rağmen averajla liderliğini sürdürdü. Optimum TED Ankara Kolejliler de Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ni deplasmanda 62-66 mağlup etti. Genç Telekom ise evinde karşılaştığı Gelişim Koleji’ni 79-71 ile geçti.

Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde 24 hafta karşılaşmaları şu şekilde: Final Gençlik 91 - 51 Garanti Koza İstanbulspor, Genç Telekom: 79 Gelişim Koleji: 71, Tenis Eskrim Dağcılık: 67 Selçuk Üniversitesi: 59, Vestel: 64 İstanbul Büyükşehir Belediyesi: 60, Gamatesk PAU: 68 Uşak Üniversitesi Belediyespor: 78, Başkent Gençlik: 74 Maliye Milli Piyango: 86, Orman: 72 Tire Belediye: 65, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi: 62 Optimum TED Ankara Kolejliler: 66, Pertevniyal: 69 Best Balıkesir Basketbol Kulübü: 66. Ligin 24. haftası dün akşam saatlerinde oynanan Darüşşafaka–Akhisar Belediye maçıyla sona erdi

Öte yandan ligin 25. haftası önümüzdeki Cuma günü oynanacak iki karşılaşma ile başlayacak. Bu iki maçın ilkinde Gelişim Koleji-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve ikincisinde ise temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, Final Gençlik ile karşı karşıya gelecek. Sarı-mavililerin karşılaşması saat 16.00’da oynanacak. 25. haftanın programı ise şöyle: Gelişim Koleji-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Selçuk Üniversitesi-Final Gençlik, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Tenis Eskrim Dağcılık, Vestel-Darüşşafaka, Optimum TED Ankara Kolejliler-Başkent Gençlik, Best Balıkesir Basketbol Kulübü-Akhisar Belediyesi, Maliye Milli Piyango-Gamateks Pamukkale Üniversitesi, Uşak Üniversitesi Belediyespor-Pertevniyal, Tire Belediye-Genç Telekom, Garanti Koza İstanbulspor-Orman.

SPOR SEVRİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri